Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καλές εντυπώσεις άφησαν "Τα Καλύτερα μας Χρόνια" στην ΕΡΤ - Αφηγητής είναι ο Αιγιώτης Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Καλές εντυπώσεις άφησαν "Τα Καλύτερ...

Την παράσταση στη νοσταλγική και καλογυρισμένη σειρά σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα κλέβει ο ταλαντούχος πιτσιρικάς ηθοποιός Μανώλης Γκίνης

Ξεκίνησε τη πορεία της, στην ΕΡΤ1, στις 22.00 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων η νέα πολυαναμενόμενη σειρά εποχής «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» σε σκηνοθεσία της έμπειρης κινηματογραφικά Όλγας Μαλέα και η «ματιά» της έμπειρης δημιουργού φάνηκε αμέσως από το πρώτο επεισόδιο της καλογυρισμένης σειράς που και καλούς ηθοποιούς έχει και μία έντονη νοσταλγία και αρκετό χιούμορ.

Στο twitter όπως έγραψε το newsbeast, ήδη τα πρώτα tweets που γράφτηκαν από τηλεθεατές ήσαν επαινετικά.

«Τι ωραία δουλειά!!Επιτέλους! Καλογυρισμένη, ωραίες ερμηνείες, προσοχή στη λεπτομέρεια... Μπράβο» και «Καλά μιλάμε σοκ με τις σειρές της #ΕΡΤ φέτος δεν υπάρχουν η μια είναι καλύτερη από την άλλη».

Την δε παράσταση φαίνεται να κλέβει ο πιτσιρικάς ηθοποιός Μανώλης Γκίνης που υποδύεται τον 8χρονο Άγγελο, γιο της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Μελέτη Ηλία. Μάλιστα στο ρόλο του αφηγητή ακούμε τη ζεστή φωνή του Αιγιώτη ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και ο αφηγητής όπως καταλάβαμε είναι ο μικρούλης Άγγελος σε μεγάλη πια ηλικία που θυμάται εκείνα τα χρόνια, το καλοκαίρι του 1969 που ο άνθρωπος πατούσε στο φεγγάρι και η οικογένεια του πρωτοαγόρασε και έφερε στο σπίτι το μαγικό κουτί, την ασπρόμαυρη τηλεόραση.

Ο ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης λοιπόν κρατά το ρόλο του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, του οκτάχρονου Άγγελου ενώ την απίθανη τηλεοπτική οικογένεια, μαζί με τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη, συμπληρώνουν η εξαιρετική Υβόννη Μαλτέζου, η οποία υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη που τριγυρίζει με το λιβανιστήρι και έχει αδυναμία στον πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως η πρωτότοκη και κάπως άτακτη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως ο μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου που είναι κομμώτρια, η γοητευτική ηθοποιός Τζένη Θεωνά. Παίζουν ακόμα και η Νατάσα Ασίκη και ο Ερρίκος Λίτσης.

«Τα Καλύτερά μας χρόνια» ήδη όπως φάνηκε από την απήχηση του πρώτου επεισοδίου, ξύπνησαν μνήμες για το πόσο εντυπωσιακά άλλαξε η Ελλάδα και πώς διαμορφώθηκαν, τελικά, στην πορεία των ετών οι συνήθειές μας, οι σχέσεις μας και η καθημερινότητά μας.

Τι θα δούμε στο 2ο Eπεισόδιο με τίτλο «Ένας ουρανός γεμάτος ποδοσφαιράκια», απόψε Παρασκευή 16/10 στις 22.00.

Ο μικρός Άγγελος και η παρέα του καταφεύγουν σε μια κομπίνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα. Όταν αυτή αποκαλύπτεται, οι Αντωνόπουλοι προβληματίζονται πολύ για την κατήχησή του. Οι προσπάθειες, τόσο της οικογένειας όσο και του παπα-Θόδωρα να συνετίσουν τον μικρό, παίρνουν απρόβλεπτη τροπή όταν ο Άγγελος δηλώνει πως θέλει να γίνει μουσουλμάνος. Παράλληλα, ο Στέλιος είναι στριμωγμένος οικονομικά και ψάχνει για δανεικά και η Ελπίδα εκδηλώνει την επιθυμία της να ταξιδέψει στη Ρώμη. Η Νανά, ωστόσο, συλλαμβάνει ένα σχέδιο, για να επαναφέρουν τον Άγγελο στον δρόμο του Θεού.

*Να προσθέσουμε πως πολύ ωραίο και ταιριαστό είναι και το τραγούδι των τίτλων γραμμένο από τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο που ερμηνεύουν ο Δάκης, η Ελπίδα και μαζί τους η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η παραγωγή της σειρά είναι της Tanweer.

Στο μεταξύ αμέσως μετά στις 23.00 την Πέμπτη άρχισε στην ΕΡΤ1 και η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα "Η Τούρτα της μαμάς" που επίσης φάνηκε ν' αρέσει με το αιχμηρό χιούμορ και ατάκες της και με το ωραίο καστ της (η Αιγιώτισσα Καίτη Κωνσταντίνου, η Λυδία Φωτοπούλου, η Χρύσα Ρώπα, ο Κώστας Κόκλας, κ.α.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight