Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Απατεώνες παρίσταναν τους γιατρούς στον Άγιο Ανδρέα και ζητούσαν χρήματα για να "ακρωτηριάσουν" θύμα τροχαίου!

Πάτρα: Απατεώνες παρίσταναν τους γιατρού...

Θύμα μια ηλικιωμένη που τους έδωσε 5.000 ευρώ

Μπαράζ εξαπάτησης ηλικιωμένων το τελευταίο διάστημα στη Δυτική Ελλάδα με τους απατεώνες να κάνουν κυριολεκτικά «χρυσές δουλειές» προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, τους δικηγόρους, τους εισαγγελείς ακόμη και τους … γιατρούς νοσοκομείων για να εξαπατήσουν τα θύματά τους.

Τελευταίο χαρακτηριστικό περιστατικό αυτό με θύμα μια 76χρονη γυναίκα στην οποία τηλεφώνησαν παριστάνοντας τους γιατρούς του γενικού νοσοκομείου Πατρών και ισχυριζόμενοι ότι η κόρη της ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο και πρέπει να ακρωτηριασουν το πόδι της!

Μάλιστα, μια άγνωστη γυναίκα προσποιήθηκε την κόρη της, η οποία από το βάθος της άλλης άκρης της τηλεφωνικής γραμμής φώναζε κλαίγοντας: «Μαμά βοήθησέ με...».

Οι απατεώνες απαίτησαν από την ηλικιωμένη 5.000 ευρώ, χρήματα τα οποία η γυναίκα τοποθέτησε σε προκαθορισμένο σημείο που της υπέδειξαν σε κεντρική πλατεία της Πάτρας.

Όταν η 76χρονη επικοινώνησε με την κόρη της και διαπίστωσε πως είναι καλά, έγινε η σχετική καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία αναζητά τα ίχνη των απατεώνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις