Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στην πορεία των εργαζομένων του δημοσίου τομέα

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στην πορεία τ...

"Η πολιτική που ακολουθείται σήμερα από την κυβέρνηση είναι αυτή που ακολουθούσαν και οι προηγούμενες" αναφέρει ο Δήμαρχος Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής Αρχής, συμμετείχαν σήμερα το πρωί, στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία, που ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ.Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου, βγήκαν στους δρόμους, οι γιατροί, οι εκπαιδευτικοί, οι εργαζόμενοι του Δήμου Πατρέων και γενικά οι εργαζόμενοι απ’ όλους τους κλάδους του δημοσίου, διεκδικώντας αγωνιστικά, μέτρα προστασίας της υγείας τους, καθαρά σχολεία με 15 μαθητές ανά τμήμα, μαζικές προσλήψεις καθαριστριών και εκπαιδευτικών, αντιμετώπιση της υποστελέχωσης με προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις εργασίας, σε Δήμους, Σχολεία και Νοσοκομεία.

Σε δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης ο Δήμαρχος, τόνισε: «Βρισκόμαστε εδώ σήμερα, συμμετέχοντας στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα, διεκδικώντας μαζί τους, δομές και λειτουργίες που θα ωφελούν τον Ελληνικό λαό.

Η πολιτική που ακολουθείται σήμερα από την κυβέρνηση είναι αυτή που ακολουθούσαν και οι προηγούμενες, να μην έχουμε προσωπικό στους Δήμους, στα Νοσοκομεία και τα Σχολεία μας, να μην υπάρχει χρηματοδότηση και να γίνει τελικά όλος ο δημόσιος τομέας, ένας μεγάλος ελεγκτικός μηχανισμός. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να ενισχυθούν για μια ακόμα φορά οι μεγαλοεπιχειρηματίες, σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Άρα επιβάλλεται η δική μας αντίδραση, η οποία θα πρέπει να είναι μαζική, για να έχουμε επιτέλους εργαζόμενους σε όλες τις δομές του Δήμου, αλλά και εργαζόμενους και εξοπλισμό στα Νοσοκομεία, που δυστυχώς εν μέσω πανδημίας παραμένουν «γυμνά».

Παράλληλα στο Δήμο, χρειαζόμαστε χρηματοδοτήσεις και προσωπικό που επιβάλλεται και δεν το έχουμε, για να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας, που είναι η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις