Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μελέτης εγκαταλείπει την Πηνελόπη και αρραβωνιάζεται με άλλη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μελέτης εγκαταλείπει την Πηνελόπη και ...

Πώς αλλάζει η ζωή του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες μέλισσες...

Η Ελένη είναι σίγουρη πως η γυναικεία φιγούρα που είδε στην απομόνωση ήτανε η Μυρσίνη και αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική με τον Βόσκαρη με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια. Ο Νώντας διώχνει τον Τάκη απ’ το μαγαζί ύστερα απ’ τον καυγά του με τον Φίλιππο ενώ η Δρόσω συνεχίζει να βρίσκεται στη μέση των δυο άντρων με τον Φίλιππο να κερδίζει έδαφος στην καρδιά της. Η υπουργοποίηση του Σταματέλου ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του Δούκα κάτι που αναστατώνει τον Νικηφόρο. Απ’ την άλλη πλευρά ο Δούκας περιμένει καρτερικά την ώρα της θριαμβευτικής επιστροφής του αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περιμένει ενώ οι μυστικές επισκέψεις της Ασημίνας με τον μικρό Σέργιο στο πατρικό της, κινδυνεύουν ν’ αποκαλυφθούν. Ύστερα απ’ το τελεσίγραφο του Κωνσταντή, ο Μελέτης με βαριά καρδιά ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως πρέπει να αποτραβηχτούν. Καταρρακωμένος πια, παίρνει μια σημαντική απόφαση για την ζωή του!

Ενώ η αγάπη της Πηνελόπης και του Μελέτη δεν έχει ξεθωριάσει στο πέρασμα αυτών των 6 ετών, έρχεται ο Κωνσταντής και βάζει τέλος σε αυτόν τον απαγορευμένο έρωτα. Όταν ανακαλύπτει ότι η σχέση τους συνεχίζεται δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη να το τερματίσει. Έτσι, ο Μελέτης φεύγει για το Παρίσι, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η Ανέτ.

Για τις επόμενες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, στο Παρίσι ο Μελέτης προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Ο ίδιος κάνει ένα βήμα για να γνωρίσει την Ανέτ λίγο περισσότερο, καθώς δεν ήταν εντελώς άγνωστη για εκείνον μέχρι τη στιγμή που έμαθε ότι είναι μητέρα του...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight