Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Πέταξαν τα ναρκωτικά όταν είδαν τους αστυνομικούς

Ηλεία: Πέταξαν τα ναρκωτικά όταν είδαν τ...

Χειροπέδες για ναρκωτικά


Συνελήφθησαν, έπειτα από καταδίωξη, χθες το απόγευμα, στα Σαβάλια Ηλείας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί (ένας άνδρας και μια γυναίκα), για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια. Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, και κινούμενοι επί της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ κατά τη διαφυγή τους απέρριψαν στο οδόστρωμα μιασυσκευασία με κάνναβη, συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τα δύο άτομα, έπειτα από καταδίωξη, στα Σαβάλια Ηλείας, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν μικροποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το πρωί, εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας στο Αγρίνιο και αφαίρεσε ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (laptop), αξίας (400) ευρώ, αναφέρει η αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις