Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συντετριμμένος ο Δήμαρχος Ερυμάνθου για τον θάνατο του 9χρονου στο σχολείο

Συντετριμμένος ο Δήμαρχος Ερυμάνθου για ...

Τι λέει στο thebest.gr

Συντετριμμένος είναι ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής από το τραγικό συμβάν του θανάτου 9χρονου μαθητή Γιώργου Μπαρδάκη, στο δημοτικό σχολείο Σταυροδρομίου.

Το παιδί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατέρρευσε ξαφνικά στον χώρο του σχολείου αλλά παρά τις προσπάθειες γιατρών και διασωστών του ΕΚΑΒ δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο έφτασαν και γιατρός από το Κέντρο Υγείας και αγροτικός γιατρός από το Σταυροδρόμι. Ο κ. Μπαρής εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του παιδιού. "Το τραγικό συμβάν αναδεικνύει και την ανάγκη να είναι στελεχωμένες οι δομές υγείας στην Περιφέρεια".

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό απώλειας του μικρού μαθητή ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής:

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον ανείπωτο πόνο της απώλειας του μικρού μας μαθητή, ο οποίος κατέρρευσε στο προαύλιο του σχολείου του. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν στο σημείο ο μαθητής της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Σταυροδρομίου έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή σ’ έναν χώρο που του έδινε χαρά και ζωή.

Δύσκολες στιγμές για τους γονείς και την αδελφή του κι όλη την οικογένεια από το Σκιαδά, τους δασκάλους και τους συμμαθητές του.

Συντριμμένοι συμπαραστεκόμαστε στη θλίψη της οικογένειας και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την συγκλονιστική αυτή απώλεια".

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙOΥ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις