Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σεμινάριο Νέων 18-25 ετών για τις Διαπροσωπικές Σχέσεις με τίτλο «Create Yourself, Create Your Buddy»

Πάτρα: Σεμινάριο Νέων 18-25 ετών για τις...

Το διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, «Καλλίπολις»

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, «Καλλίπολις», διοργανώνει ένα σεμινάριο Νέων (ηλικίας 18-25 ετών) για τις Διαπροσωπικές Σχέσεις με τίτλο «Create Yourself, Create Your Buddy».

Στο Σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν όσοι νέοι επιθυμούν να αλληλεπιδράσουν με συνομηλίκους τους και να εκφραστούν μέσα από δημιουργικούς τρόπους για θέματα όπως η φιλία, η ενίσχυση της επικοινωνίας, η διαχείριση του θυμού, η επίλυση σύγκρουσης και η εικόνα του εαυτού. Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης των δεξιοτήτων των νέων.

Το Σεμινάριο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα έχει διάρκεια 6 δίωρες συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη έως και 8 Δεκεμβρίου 2020 και τις ώρες 17:00-19:00, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος),

Εμψυχωτές και Εκπαιδευτές του σεμιναρίου θα είναι επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης «Καλλίπολις» με εμπειρία στην εμψύχωση νέων.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά για πληροφορίες με την Γιώτα Γεωργοπούλου ή την Ελένη Κουρλέση, Στελέχη του Κέντρου Πρόληψης στα τηλ. 2610-226948 και 2610 623290.

Για δήλωση συμμετοχής στο σεμινάριο Νέων παρακαλούμε να συμπληρώστε την φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://kpachaia.gr/seminario-neon/

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Αχαΐας, «Καλλίπολις εδρεύει στην Ν. Ε. Ο. Πατρών - Αθηνών 35, στην Πάτρα, τηλ/Fax 2610 226948 - 2610 623290.

E-mail: [email protected]

www.kpachaia.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις