Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Hair-trends: Το Christian Tete Hair Salon & Spa μας συστήνει τις τάσεις της νέας σεζόν

Hair-trends: Το Christian Tete Hair Salo...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To δημοφιλές hair salon & spa των Υψηλών Αλωνίων μας συστήνει τα haircuts που έχουν ήδη υιοθετήσει οι celebrities

Ποιες είναι οι σημαντικότερες, καινούριες τάσεις της σεζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2020- 2021 στα μαλλιά; Όλες οι γυναίκες που θέλουν να είναι ενημερωμένες για τις διεθνείς εξελίξεις της μόδας και της ομορφιάς δεν μπορεί να μείνουν αδιάφορες. Το γνωστό πατρινό κομμωτήριο- πολυχώρος Christian Tete στο αρχοντικό νεοκλασικό στα Ψηλαλώνια έχει τις απαντήσεις. Με τον εξαιρετικό hair stylist Χρήστο Φόντα και όλο το team των συνεργατών του «επί ποδός» μπορούμε να αποκτήσουμε super trendy εμφάνιση. Οι πιο stylish celebrities είναι το λαμπερό παράδειγμα.

Το κλασικό καρέ

Τα κοντά μαλλιά τύπου καρέ είναι ίσως η πιο αγαπημένη επιλογή τα τελευταία χρόνια.
Είτε πρόκειται για το κλασσικό κοντό καρέ ή για το κομψό και πολυαγαπημένο μακρύ καρέ, τα μαλλιά σε αυτό το μήκος θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην κορυφή και αυτή τη σεζόν.

Δυναμικό κοντό

Για τις δυναμικές γυναίκες που επιλέγουν ένα πολύ κοντό αγορίστικου τύπου γυναικείο κούρεμα, η μόδα προστάζει τα buzz cut (ξυρισμένα) και τα pixie. Υπάρχει βέβαια και η ενδιάμεση επιλογή ενός αγορέ κουρέματος με ξυρισμένα πλάγια. Αν λοιπόν το σχήμα του προσώπου σας το επιτρέπει και σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια ριζική αλλαγή κοψίματος των μαλλιών σας, αυτές οι προτάσεις είναι must. Για το styling, προτίμησε έναν αφρό για όγκο ή styling wax για "ατημέλητο" look.

Αλογοουρές με wet look

Μια από τις τάσεις στα μαλλιά που την είδαμε και την προηγούμενη σεζόν είναι τα wet look hair. Πρόκειται για ένα χτένισμα που θυμίζει καλοκαίρι και θάλασσα. Ωστόσο οι ειδικοί θέλησαν να το διατηρήσουν στην κορυφή και τους κρύους μήνες του χρόνου. Χτενίσματα με ζελέ ή άλλα προϊόντα styling που αφήνουν την αίσθηση του βρεγμένου, αλλά στιλιζαρισμένου μαλλιού θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή την περίοδο. Είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες και ιδανικά για τις μέρες που δεν έχουμε φρεσκολουσμένα μαλλιά.

Η πιο απλή εκδοχή του wet look στα μαλλιά είναι το γνωστό slicked back, δηλαδή τα τραβηγμένα όλα προς τα πίσω μαλλιά. Θα το πετύχεις περνώντας ένα λάδι styling ή leave-in conditioner, και χτενίζοντας τα μαλλιά πίσω ενώ είναι ήδη νωπά. Για επιπλέον κράτημα, ψέκασε ελφρά με ένα hair spray.

Κλείστε το ραντεβού σας στο Christian Tete Hair Salon & Spa

Υψηλών Αλωνίων 11, Πάτρα 

Τ.: 2610 337 757

salon.christiantete.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View