Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύσκεψη για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της Μαρίνας

Σύσκεψη για την αναβάθμιση των εγκαταστά...

Στο Δημαρχείο της Πάτρας

Σύσκεψη με θέμα την αποκατάσταση και αναβάθμιση των χερσαίων και λιμενικών εγκαταστάσεων της Μαρίνας, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ασπράγκαθος και εργαζόμενοι των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου, όπως επίσης και εκπρόσωποι του αναδόχου, για τη σύνταξη του φακέλου χωροθέτησης του τουριστικού λιμανιού (Μαρίνας Πατρών), σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων. Όπως αναφέρει, αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα και το χρονοδιάγραμμα ώστε να ολοκληρωθούν οι μελέτες του προγραμματικού σχεδίου, του γενικού σχεδίου διάταξης των προτεινόμενων  έργων και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Σε ενιαίο φάκελο οι μελέτες, θα υποβληθούν στα αρμόδια  Υπουργεία, που θα εκδώσουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ίδρυση και λειτουργία της Μαρίνας Πατρών, ως τουριστικού λιμανιού. 

Σύσκεψη με θέμα την αποκατάσταση και αναβάθμιση των χερσαίων και λιμενικών εγκαταστάσεων της Μαρίνας, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ασπράγκαθος και εργαζόμενοι των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου, όπως επίσης και εκπρόσωποι του αναδόχου, για τη σύνταξη του φακέλου χωροθέτησης του τουριστικού λιμανιού (Μαρίνας Πατρών).

Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα και το χρονοδιάγραμμα ώστε να ολοκληρωθούν οι μελέτες του προγραμματικού σχεδίου, του γενικού σχεδίου διάταξης των προτεινόμενων  έργων και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Σε ενιαίο φάκελο οι μελέτες, θα υποβληθούν στα αρμόδια  Υπουργεία, που θα εκδώσουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την ίδρυση και λειτουργία της Μαρίνας Πατρών, ως τουριστικού λιμανιού". 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις