Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανησυχία για τα "ορφανά" κρούσματα στην Αχαΐα - Μόνο ένα από τα χθεσινά εννέα από ιχνηλάτηση

Ανησυχία για τα "ορφανά" κρούσ...

Αρνητικό ρεκορ κρουσμάτων στη διάρκεια της Τετάρτης

Αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων την Τετάρτη για την περιοχή της Αχαΐας, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν εννέα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην περιοχή. Μάλιστα, εξ αυτών μόνο το ένα συνδέεται με γνωστή συρροή του ασθενούς.  Αυτή τη στιγμή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου νοσηλεύονται έξι άτομα που βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, σε καλή κατάσταση.

Όπως προκύπτει ο κορωνοϊός διασπείρεται και στην Δυτική Ελλάδα, αν και σήμερα δεν ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Αυτό που ανησυχεί τους ειδικούς σε ότι αφορά τα κρούσματα στην περιοχή μας, στην Πάτρα και την Αχαΐα, δεν είναι τόσο η αύξηση του αριθμού τους , αλλά η αυξητική τάση της διασποράς.

Ανάμεσα στα κρούσματα που έχουν ανακοινωθεί τις τελευταίες ημέρες, από το Σάββατο και μετά, υπάρχουν περιπτώσεις όπως ο γιατρός στο Κ.Υ. Χαλανδρίτσας, ο καθηγητής στο γυμνάσιο Κάτω Αχαϊας, ο πατρινός δικηγόρος, ο συνεργάτης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ.α.  που δεν γνωρίζουν από πού έχουν προσβληθεί.

Αυτό είναι ένα θέμα που μας δυσκολεύει στην ιχνηλάτηση και κατά συνέπεια στην προσπάθεια που γίνεται για να περιοριστεί η διασπορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις