Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θετικός στον κορωνοϊό δικηγόρος - Κλείνουν τα δικαστήρια της Πάτρας

Θετικός στον κορωνοϊό  δικηγόρος  - Κλεί...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου

Θετικός στον κορωνοϊό είναι πατρινός δικηγόρος περίπου 55 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου, σε καλή κατάσταση ενώ το βασικό του σύμπτωμα ήταν ο πυρετός. 

Σύμφωνα με απόφαση του Εφετείου Πατρών τα δικαστήρια θα κλείσουν για να γίνει απολύμανση για δύο ημέρες, στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου. Η απόφαση αφορά και τα ποινικά και τα πολιτικά δικαστήρια της Πάτρας.

Στην Πάτρα, τις τελευταίες μέρες έχουν υπάρξει κι άλλα κρούσματα, και σε σχολεία, με τις αρχές να κινητοποιούνται προκειμένου να εμποδιστεί η εξάπλωση του κορωνοιού.  

Να σημειώσουμε ότι χθες, Δευτέρα, ανακοινώθηκαν στην Αχαΐα, δύο κρούσματα. 

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ένας γονέας παιδιών που πηγαίνει στο 17ο Γυμνάσιο Πάτρας. O γονέας, γιατρός στο επάγγελμα,αν και έχει προσβληθεί από τον ιό, τα παιδιά του που υποβλήθηκαν σε τεστ είναι αρνητικά, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.

Ανησυχία υπάρχει  στα Ζαρουχλέικα Πατρών μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε πατέρα δυο παιδιών του 47ου δημοτικού σχολείου. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο οι δυο μαθητές θα παραμείνουν σε καραντίνα στο σπίτι τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα για το τεστ στο οποίο και αυτά έχουν υποβληθεί.

Αν τα τεστ βγουν θετικά βάση του πρωτοκόλλου θα κλείσουν τα δυο τμήματα του σχολείου στα οποία είναι μαθητές τα παιδιά. Μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα το σχολείο λειτουργεί κανονικά.

Ειβεβαιωμένο κρούσμα σε μαθητή υπάρχει μόνο στο 2ο Δημοτικό Αγίου Βασιλείου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις