Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλειστή μέχρι τις 7 Οκτωβρίου η τάξη του μαθητή που βρέθηκε θετικός στο δημοτικό σχολείο Αγίου Βασιλείου Πατρών

Κλειστή μέχρι τις 7 Οκτωβρίου η τάξη του...

Θετικός και ο πατέρας του παιδιού.

Κλειστό θα παραμένει μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου το τμήμα του μικρού μαθητή από τον Αγιο Βασίλειο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με βάση την σχετική απόφαση που υπεγράφη το Σαββατοκύριακο.

Η οικογένεια του μικρού μαθητή της α’ δημοτικού είχε και ένα ακόμη κρούσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε θετικός και ο πατέρας του ο οποίος είναι συνεργάτης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κι εργαζόταν στον 2ο όροφο του κεντρικού κτιρίου.

Ο άνδρας προσήλθε στην υπηρεσία με μάσκα, όπως προβλέπεται, την προηγούμενη Πέμπτη και παρέμεινε για κάποιο διάστημα.

Την Κυριακή έγιναν συστάσεις για εργασία από το σπίτι σε όσους συναδέλφους του ήλθαν σε επαφή μαζί του και έγινε απολύμανση στον 2ο και στον 3ο όροφο που βρίσκεται το γραφείο του περιφερειάρχη (για προληπτικούς λόγους), ενώ αποφασίστηκε να γίνουν άμεσα τεστ για κορωνοϊό στον πρώτο κύκλο των επαφών του συνεργάτη της Περιφέρειας και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειες.

 

Στο μεταξύ έγιναν τεστ κορωνοϊού σε εργαζόμενους και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Βασιλείου όπου εντοπίστηκε το κρούσμα."Μετά από συνεργασία που είχαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Βασιλείου, σε εργαζόμενους και μαθητές, του τμήματος που παρουσιάστηκε το κρούσμα κορωνοϊού, τεστ για τον Covid-19. Αναμένονται τα αποτελέσματα, αναφέρει ο Δήμος με ανακοίνωσή του η οποία συνεχίζει:

Υπενθυμίζεται, ότι το μεσημέρι του Σαββάτου, εξειδικευμένο συνεργείο, προχώρησε σε  καθαρισμό και απολύμανση του Σχολείου με πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθαριστικά και απολυμαντικά προϊόντα".

Τεστ κορωνοϊού σε εργαζόμενους και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Βασιλείου της Πάτρας

 

Σχετικά με το θετικό κρούσμα σε καθηγητή του Γυμνασίου Κάτω Αχαϊας, δεν θα γίνει ιχνηλάτηση στη σχολική μονάδα, η οποία έτσι κι αλλιώς τελούσε υπό κατάληψη τις προηγούμενες ημέρες. Έγινε ωστόσο απολύμανση στις σχολικές τάξεις, τους κοινόχρηστους χώρους και τα αντικείμενα του σχολείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις