Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύσκολα ελεγχόμενη η κατάσταση το βράδυ στα clubs της Πάτρας, όταν τα μέτρα χαλαρώνουν

Δύσκολα ελεγχόμενη η κατάσταση το βράδυ ...

Σε πολλές περιπτώσεις ζητείται από τους θαμώνες να μην φωτογραφίζουν

Δύσκολα ελεγχόμενη η κατάσταση στα club και της Πάτρας τις νυχτερινές ώρες. Μέχρι κάποια ώρα ακολουθούνται τα μέτρα ασφαλείας που αφορούν στον αριθμό των ατόμων ανά συγκεκριμένα τετραγωνικά κ.λπ. Ωστόσο από τις 02.00 και μετά, πληροφορίες θέλουν να αρχίζει η χαλαρότητα. Χαρακτηριστικές είναι οι stories που ανεβάζουν στο instagram νέοι που διασκεδάζουν νυχτερινές ώρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Φωτογραφίες και βίντεο που δύσκολα επιδέχονται αμφισβήτησης για τον συγχρωτισμό σε κάποιες περιπτώσεις. 

Σε πολλές περιπτώσεις ζητείται από τους θαμώνες να μην φωτογραφίζουν το χώρο και τον κόσμο. Αν θέλουν να φωτογραφίσουν κάτι, οι υπεύθυνοι των club τους ζητούν να τραβήξουν φωτό μόνο το ταβάνι, ή πολύ κοντινά σε πρόσωπά.

Επαγγελματίες του κλάδου, που διατηρούν νυχτερινά καταστήματα, δηλώνουν την ανησυχία τους, στο ενδεχόμενο υπερμετάδοσης μέσα σε έναν χώρο όπου συνωστίζονται εκατοντάδες νεολαίοι. Παράλληλα φοβούνται ότι αν εκδηλωθούν κρούσματα σε έναν τέτοιο χώρο, θα θεσπιστεί το πέρας λειτουργίας των καταστημάτων στις 12 το βράδυ, όπως ισχύει και στην Αθήνα.

Οι πληροφορίες από τη νυχτερινή ζωή της Πάτρας κάνουν λόγο για ελέγχους κλιμακίων, ωστόσο μέχρι συγκεκριμένη ώρα, ενώ όταν αυτό συμβεί "πέφτει σύρμα" μέσω γραπτών μηνυμάτων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις