Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Αυτοσχέδια δεξαμενή και ειδικό παρατηρητήριο στη φυτεία με τα 710 δενδρύλλια!

Αχαΐα: Αυτοσχέδια δεξαμενή και ειδικό πα...

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε ορεινό χωριό των Καλαβρύτων, όπου κατασχέθηκαν 710 δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι τα 2,5 μέτρα και η αξά τους ξεπερνούσε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ! Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, στο σημείο βρέθηκαν από αυτοσχέδια δεξαμενή για το πότισμα της φυτείας μέχρι και ειδικό παρατηρητήριο που είχα "Κατασχέθηκαν 710 δενδρύλλια κάνναβης το ύψος των οποίων έφτανε μέχρι τα 2,5 μέτρα.

Εντοπίστηκε, χθες το πρωί, σε ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με την συνδρομή των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και εκρίζωσαν συνολικά (710) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,5) έως (2,5) μέτρων, ενώ κατέσχεσαν υλικά και εξοπλισμό ανάπτυξης και υδροδότησης της καλλιέργειας.

Επιπλέον, οι καλλιεργητές των ναρκωτικών, είχαν εγκαταστήσει ειδικά διαμορφωμένο παρατηρητήριο κοντά στην φυτεία.

Τα υπολογιζόμενα παράνομα κέρδη, σε περίπτωση τελικής διάθεσης των προϊόντων κάνναβης, υπολογίζονται σε 1.500.000 Ευρώ (αφορά συγκομιδή 500 κιλών κάνναβης).

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, διενεργούνται έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών καλλιεργητών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις