Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τα γυρίσματα του «The Batman» ξεκίνησαν ξανά στη Μ. Βρετανία

Τα γυρίσματα του «The Batman» ξεκίνησαν ...

Ο νέος Μπάτμαν – Ρόμπερτ Πάτινσον που είχε νοσήσει από covid-19 είναι πλέον μία χαρά

Έπειτα από 2 εβδομάδες διακοπής λόγω καραντίνας μετά από κρούσμα του covid-19, τα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής παραγωγής «The Batman» με τον 34χρονο γόη Ρόμπερτ Πάτινσον στον «επίμαχο» ρόλο, άρχισαν και πάλι αυτή την εβδομάδα.

Στις αρχές του Σεπτέμβρη όπως έγραψε το flix.gr, τα γυρίσματα της ταινίας «The Batman» του Ματ Ριβς αναγκαστικά σταμάτησαν επειδή ο πρωταγωνιστής της, Ρόμπερτ Πάτινσον, βρέθηκε θετικός στον ιό covid-19.

Ευτυχώς, όμως, απ' ότι φαίνεται, ο Πάτινσον ήταν ασυμπτωματικός ή πέρασε τον επικίνδυνο ιό με αρκετά ελαφριά συμπτώματα και στο τελευταίο τεστ βρέθηκε αρνητικός, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να πάρουν πάλι μπρος και να έχουν ξεκινήσει και πάλι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου Variety. Εκπρόσωπος του στούντιο της Warner ανακοίνωσε πως «μετά από μια μικρή παύση λόγω καραντίνας για τον covid-19, τα γυρίσματα του The Batman ξεκίνησαν ξανά στη Μεγάλη Βρετανία».

Αυτό αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες διαφόρων παπαράτσι που πέτυχαν τον Ρόμπερτ Πάτινσον να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου, μαζί με τη σύντροφό, του Σούκι Γουότερχαους, δείχνοντας μια χαρά. Μέχρι στιγμής τα γυρίσματα της ταινίας γίνονται μόνο μέσα στο στούντιο του Λίβστιν του Λονδίνου για προληπτικούς λόγους.

Πριν σταματήσουν τα γυρίσματα, η ταινία είχε ολοκληρώσει ήδη περίπου το ένα τέταρτο των γυρισμάτων, οπότε μένει προφανώς ακόμα αρκετή δουλειά μέχρι το τέλος. Αν όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναβληθεί ξανά η ημερομηνία κυκλοφορίας της, η οποία είναι μέχρι στιγμής προγραμματισμένη για την 1η Οκτωβρίου του 2021, μένει να φανεί σύντομα, γράφει τέλος το flix.gr.

Σύμφωνα με την wikipedia, εκτός του Robert Pattinson που τον είδαμε και σε συμπρωταγωνιστικό action ρόλο στο ψαγμένο «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν, παίζουν στο «The Batman» όπου διαδέχεται τον Μπεν Άφλεκ, και οι Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson και οι Andy Serkis και Colin Farrell. Προγραμματίζονται ακόμα 2 σίκουελ για το μέλλον.

Όταν η ταινία βγει με το καλό την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture