Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ν. Παπαδημάτος: Ο κ. Πελετίδης να αποκτήσει επιτέλους γραφείο Τύπου Δημάρχου

Ν. Παπαδημάτος: Ο κ. Πελετίδης να αποκτή...

Ανακοίνωση της παράταξης "Πάτρα Ενωμένη"

Με αφορμή όλα όσα έγιναν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε, λόγω Covid-19, μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» έχει να αναφέρει τα εξής:

"Ο κ. Πελετίδης θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσει γραφείου Τύπου Δημάρχου. Αυτό, τουλάχιστον, είναι το συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξάγει οποιοσδήποτε πολίτης παρακολουθούσε την συζήτηση για το θέμα με τις καθαρίστριες. Ο κ. Πελετίδης στην εισήγησή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο πρότεινε να εγκριθεί η πλήρης απασχόληση των καθαριστριών, κάτι για το οποίο ουδείς εξ ημών είχε φυσικά αντίρρηση.

Δυστυχώς, όμως, ο κ. Δήμαρχος πιάστηκε στην κυριολεξία αδιάβαστος, καθώς το ποσό που επικαλέστηκε ότι θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου αποδείχθηκε λανθασμένο.

Είτε ο ίδιος δεν έδωσε την βαρύτητα που θα έπρεπε είτε βιάστηκε είτε οι υπηρεσίες του Δήμου τον ενημέρωσαν λανθασμένα, όπως και να έχει ο κ. Πελετίδης εκτέθηκε διότι έφερε ένα σοβαρό θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς ο ίδιος να είναι έτοιμος. Σύμφωνα με τους δικούς μας υπολογισμούς, το συνολικό κόστος για τις 59 καθαρίστριες είναι περίπου 200.000 ευρώ, αντί για το πολλαπλάσιο ποσό που ακούσαμε όλοι έκπληκτοι.

Και μέσα σε όλα βγήκε - ως είθισται - πρόωρα κι ένα ακόμη δελτίο Τύπου από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής του ΚΚΕ, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Το συμπέρασμα είναι ότι για ακόμη μια φορά ο κ. Πελετίδης παραπληροφορεί την Πάτρα και το Δημοτικό Συμβούλιο, με το γραφείο Τύπου του Δήμου να εκδίδει βεβιασμένες ανακοινώσεις που στην πορεία αυτοδιαψεύδονται. Και ενώ αναθεωρούνται πράγματα και καταστάσεις, έχει ήδη βγει ένα δελτίο Τύπου, το οποίο στην ουσία δεν ισχύει και εκθέτει την Δημοτική Αρχή."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις