Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκος Παπαδημάτος: Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος ήταν ένας διαχρονικός μαχητής

Νίκος Παπαδημάτος: Ο Δημήτρης Αντωνόπουλ...

Υπήρξε ένας φίλος που είχε καταγράψει αγώνες και αγώνες για τη μεγάλη φιλελεύθερη και δημοκρατική παράταξη, τονίζει ο κ. Παπαδημάτος

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος συγκλονισμένος από την απώλεια του Δημήτρη Αντωνόπουλου, εξέδωσε την εξής προσωπική ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του:

«Ο Δημήτρης ήταν ένας διαχρονικός μαχητής. Υπήρξε ένας φίλος που είχε καταγράψει αγώνες και αγώνες για τη μεγάλη φιλελεύθερη και δημοκρατική παράταξη. Από τα νεανικά του χρόνια ήταν πρωτοστάτης, οδηγός και σημαιοφόρος για τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας. Πραγματικά είμαι συγκλονισμένος με τον χαμό του και θέλω να εκφράσω στους γονείς του τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».

Ο μηχανολόγος- μηχανικός Δημήτρης Αντωνόπουλος έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε. Πάλεψε για περίπου 5 μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ, μετά από τροχαίο που είχε στην οδό Γλαύκου. Τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια και δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και έφυγε από τη ζωή στις 14/9 το πρωί.

Βαρύ πένθος για τους γονείς του, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου, Σπύρο και την μητέρα του Ελένη συνταξιούχο εκπαιδευτικό, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό του σε όλο το διάστημα της πολύμηνης νοσηλείας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις