Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου: Η Υπουργός κ. Μενδώνη να περιοριστεί στις απαντήσεις που επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος

Σία Αναγνωστοπούλου: Η Υπουργός κ. Μενδώ...

Το ύφος & το περιεχόμενο της απάντησης της κ. Μενδώνη επιβεβαιώνει το πνεύμα & την πολιτική της ΝΔ: Αλαζονεία, Επικοινωνιακός Κανιβαλισμός και έλλειψη ουσίας

Η βουλευτής Αχαΐας  ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Πολιτισμού, Σία Αναγνωστοπούλου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απάντηση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη σε δήλωση που είχε κάνει. 

Όπως τονίζει η κ. Αναγνωστοπούλου, το ύφος και το περιεχόμενο της απάντησης της κ. Μενδώνη  επιβεβαιώνει απόλυτα το πνεύμα και την πολιτική της ΝΔ σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής: Αλαζονεία, Επικοινωνιακός Κανιβαλισμός, και βεβαίως όπως πάντα, Έλλειψη ουσίας.

Η κ. Υπουργός θα καλείται διαρκώς να λογοδοτεί και να ενημερώνει ως οφείλει, για τα κρίσιμα και υπερεπείγοντα ζητήματα που αφορούν στον σύγχρονο και αρχαίο πολιτισμό, δηλαδή τους ανθρώπους, τις τοπικές κοινωνίες και τις ανάγκες τους. 

Στον μεταξύ μας πολιτικό διάλογο και πολιτική αντιπαράθεση οφείλει η κ. Υπουργός να περιοριστεί στις απαντήσεις που επιβάλλει ο θεσμικός της ρόλος και οι ανάγκες μιας κοινωνίας σε πλήρη ανασφάλεια. Ας αφήσει λοιπόν κατά μέρος «το μαύρο πούσι» των σωτήρων.

Τέτοιου επιπέδου απαντήσεις  όπως της κ. Υπουργού, αρμόζουν στην κυβέρνηση των σωτήρων, δεν αρμόζουν όμως στα καθήκοντα κοινοβουλευτισμού και λογοδοσίας που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί.

Για τον αριστερό-προοδευτικό κόσμο αυτό είναι αυτονόητο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις