Οι ενεργοί πολίτες εξετάζουν τρόπους επίτευξης του πάγιου αιτήματος της πόλης
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μια ακόμη συνάντηση ενεργών πολιτών και εκπροσώπων φορέων για την επανάκτηση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.
Στη σύσκεψη εξετάστηκαν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε δυο κατευθύνσεις: Η πρώτη αφορά στην περαιτέρω ευαισθητοποίηση των Πατρινών για την πρωτοβουλία που έχει ληφθεί. Στο πλαίσιο αυτό εξετάστηκαν τρόποι ενημέρωσης όλων των πολιτών και συμμετοχής τους στην προσπάθεια.
Το δεύτερο σκέλος σχετιζόταν με την ακόμη μεγαλύτερη άσκηση πίεσης προς τα αρμόδια υπουργεία και προσωπικά στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για την ικανοποίηση του αιτήματος.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










