Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επέστρεψε στο Άλσος ο Τάκης Ζαχαράτος με το "Έλα μία βόλτα"

Επέστρεψε στο Άλσος ο Τάκης Ζαχαράτος με...

Οι νέες του παραστάσεις είναι έως τις 27/9/2020

«Έλα μια Βόλτα», μας καλεί και πάλι ο Πατρινός σώουμαν Tάκης  Ζαχαράτος στο Θέατρο Άλσος στην Αθήνα όπου ξεκίνησε και πάλι τις παραστάσεις του μουσικοθεατρικού, σατιρικού έργου που έφτιαξε και άρεσε πολύ στον κόσμο.

Θα συνεχίσω να προσφέρω χαρά όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, είπε σε συνέντευξη του, ο Τάκης Ζαχαράτος.

Η επανεκκίνηση της παράστασης του φετινού, ιδιαίτερου λόγω της πανδημίας, καλοκαιριού «Έλα μια βόλτα» με τον Τάκη Ζαχαράτο, στο θέατρο Άλσος, που έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με απανωτά sold out & λειτούργησε σαν εμβόλιο χαράς και αισιοδοξίας, έγινε πριν λίγες μέρες και μάλιστα μεταξύ αυτών που έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν ήταν και η Πατρινή ηθοποιός Έλλη Τρίγγου.  

Η παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου θα συνεχίσει να μοιράζει απλόχερα γέλιο και καθαρό οξυγόνο στο κοινό στο Άλσος κάθε Παρασκευή,  Σάββατο και Κυριακή έως τις 27/9, τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα προστασίας, γιατί μέλημα όλων είναι η δημόσια υγεία και η ασφάλεια όλων μας!

Μένουμε ασφαλής και χαμογελάμε! Βάλε τη μάσκα και...  έλα μια  βόλτα στο  Άλσος, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Μετά από απαίτηση του κοινού λοιπόν, ο αμίμητος Τάκης Ζαχαράτος επέστρεψε δριμύτερος για μερικές ακόμα παραστάσεις.

Απόλυτος showman και χαρισματικός perfomer ο Τάκης Ζαχαράτος, χαρίζει με τα νούμερα και τραγούδια του, λάμψη, γοητεία, ευφυΐα και γέλιο.

Στο Άλσος, αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης της Αθήνας, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών έτσι όπως επιβάλλει η επικαιρότητα, με δροσιά, αγιόκλημα και γιασεμί, ο Τάκης Ζαχαράτος,  γράφει τη δική του ιστορία αυτό το καλοκαίρι.

Με κέφι και μπρίο, είναι και πάλι εδώ για να δροσίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, στην μετά Κορωνοϊό εποχή, με ανανεωμένα κείμενα, βίντεο, περισσότερες μεταμφιέσεις και  τολμηρές μιμήσεις, σε μία παράσταση που εμπνέεται από την επικαιρότητα.

Και γιατί όχι να ξορκίσουμε τον κορωνοϊό, με την εθνική κορωνοϊονοσακατεύτρα, την μπιμπελόγατα και το καψουροθήλυκο, την Μύριαμ Απλού που εκδηλώνει τον παθιασμένο της έρωτα της, το όνειρο και τη φαντασίωση για το μάτσο σέξι icon Νίκο Χαρδαλιά τραγουδώντας γονατιστή τον ‘Ύμνο του Χαρδαλιά’.

Ο Τάκης Ζαχαράτος έγραψε τα κείμενα και πλαισιώνεται από έναν πλούσιο θίασο στο πλευρό του.

Μια παραγωγή του Ομίλου Μαροσούλη-Κοταρίδη (MK GROUP).

 Σκηνοθεσία: Τάκης Ζαχαράτος - Σοφία Σπυράτου

Χορογραφία: Σοφία Σπυράτου

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Φιλίτσα Νικολαΐδη

Πρωτότυπη μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος σε στίχους Γιάννη Ξανθούλη

Σχεδιασμός φωτισμών: Χρήστος Τζιόγκας

Ενορχήστρωση / Διεύθυνση ορχήστρας: Δημήτρης Δημόπουλος

*Η διαρρύθμιση των καθισμάτων του Άλσους έχει γίνει με βάσει τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής για τους χώρους εστίασης.

Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 6 θέσεων και τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.

Παρακαλούνται για αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της παράστασης, οι πελάτες να προσέλθουν με τα εισιτήρια τους εκτυπωμένα, ή σε ηλεκτρονική μορφή με το barcode σε εμφανή θέση, τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την έναρξη. Στο ταμείο του θεάτρου ΔΕΝ θα είναι δυνατή, οποιαδήποτε εκτύπωση εισιτηρίου. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight