Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

«Κτηνιατρικός Κόσμος»: Ένα κατάστημα αφιερωμένο στους φιλόζωους

«Κτηνιατρικός Κόσμος»: Ένα κατάστημα αφι...

Όλα όσα χρειάζεται το κατοικίδιό σας, στον «Κτηνιατρικό Κόσμο» του Γιάννη Καραγεωργόπουλου

Το ομολογούμε, «λιώνουμε» για ένα βλέμμα και ένα χάδι των τετράποδων θησαυρών μας! Oσοι λατρεύετε τα ζώα και δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας κατοικίδια, ή φροντίζετε σκυλάκια και γατάκια ακόμα και εκτός σπιτιού, σας έχουμε πρόταση: Προμηθευτείτε μεγάλη γκάμα τροφών, φαρμάκων, αξεσουάρ, προϊόντων καλλωπισμού, συμπληρωμάτων διατροφής, βιταμινών, εξειδικευμένων και κτηνιατρικών τροφών για κλινικές δίαιτες, ειδών υγιεινής, απολυμαντικών, και ό,τι χρειάζεται το κατοικίδιό σας,από τον «Κτηνιατρικό Κόσμο» του Ιωάννη Καραγεωργόπουλου.

Όλα τα είδη είναι προσεκτικά επιλεγμένα και διατίθενται σε πολύ προσιτές τιμές. Και αναμφίβολα σας συστήνουμε να εμπιστευθείτε μια επιχείρηση καταξιωμένη, με 7 χρόνια παρουσίας στο χώρο και με γνώση για το αντικείμενο. Ουσιαστικά εδώ προσφέρονται όλα όσα χρειάζεται το κατοικίδιό σας για να είναι υγιές και ευχαριστημένο.

Ταυτόχρονα, λειτουργεί υπηρεσία καλλωπισμού (μπάνιο, κούρεμα, περιποίηση) ώστε τα ζωάκια μας να είναι «στις ομορφιές τους». Εκτός από το φυσικό κατάστημα λειτουργεί και e-shop με διανομή και παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά για την Πάτρα, οι αποστολές γίνονται αυθημερόν και με δωρεάν μεταφορικά.

 

Αν αγαπάς και φροντίζεις και εσύ κάποιο σκυλάκι, γατάκι, πουλάκι, κουνελάκι, ψαράκι, ή ακόμα και άλογο ή χελώνα… ό,τι χρειάζεσαι θα το βρεις στον Κτηνιατρικό Κόσμο!

Info :

Κτηνιατρικός Κόσμος

Πανεπιστημίου 148, Πάτρα

Τηλ : 2610450026

Ωράριο Λειτουργίας  Καταστήματος

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο από 08:00 έως 15:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή από 08:00 έως 15:00 και 17:00 έως 21:00

ktiniatrikoskosmos.gr

fb : ktiniatrikoskosmos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά