Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πανελλήνιες: Χαμόγελα επιτυχίας στο Φροντιστήριο «Άτομο»

Πανελλήνιες: Χαμόγελα επιτυχίας στο Φρον...

Μπήκαν στις σχολές της της επιλογής του και μιλούν στο thebest

Την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες χαίρονται οι μαθητές του Φροντιστηρίου «Άτομο».

Με την ανακοίνωση των βάσεων, την αγωνία διαδέχθηκε η χαρά για το αποτέλεσμα αφού πολλοί μαθητές κατάφεραν να μπουν στις σχολές της επιλογής τους και μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, σε καλές θέσεις. Πλέον μοιράζονται στο thebest.gr τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους.

Η Αγγελική Λάμπου με 17.325 μόρια πέτυχε τον στόχο της και κατάφερε να περάσει στο Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών, στον Πειραιά.

«Η σχολική χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα κουραστική και απαιτητική. Παρόλα αυτή κατά τη διάρκεια της καραντίνας το διάβασμα ήταν και ένα μέσο, μία διέξοδος έτσι ώστε να μπορώ να ξεφύγω από όλα αυτά που ακούγαμε καθημερινά στις ειδήσεις» λέει στο thebest.gr.

Ο Λευτέρης Τσουπαράκης με πείσμα και αποφασιστικότητα κατάφερε να εκπληρώσει τον στόχο του και να μπει τέταρτος στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Συγκέντρωσε 17.163 μόρια και πλέον είναι χαρούμενος και περήφανος για την επιτυχία του.

«Το να μπω σε αυτό το Τμήμα, ήταν από τις πρώτες μου επιλογές. Η περίοδος της καραντίνας είχε σίγουρα την αρνητική της πλευρά και με έβγαλε εκτός προγράμματος, ειδικά με την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση που έπρεπε να εφαρμοστεί. Παρόλα αυτά με προσπάθεια, τα κατάφερα» λέει στο thebest.gr.

Η Κατερίνα Κεφάλα είναι μία ξεχωριστή περίπτωση μαθήτριας αφού εί9ναι μία μητέρα που επέστρεψε στα θρανία προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρό της να μπει στο Πανεπιστήμιο. Μάλιστα κατάφερε να συγκεντρώσει 16.975 μόρια και να μπει πρώτη στο Τμήμα Μουσειολογίας, με έδρα τον Πύργο.

«Έβαλα στόχο και τον πέτυχα. Είχα την στήριξη του γιού μου που φέτος ετοιμάζεται να δώσει και αυτός πανελλήνιες. Ήταν όμως μία δύσκολη χρονιά καθώς είμαι μία εργαζόμενη μητέρα.

Αυτό που με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ήταν το απαιτητικό ωράριο καθώς μετά τη δουλειά, έπρεπε να μελετήσω και να παρακολουθώ τα μαθήματα μου. Η περίοδος της καραντίνας με βοήθησε από την άποψη χρόνου καθώς δεν παρακολουθούσα μαθήματα στο σχολείο» λέει στο thebest.gr.

Ο Νίκος Αντζουλάτος από τα γήπεδα του μπάσκετ θα βρεθεί στο Τμήμα Φυσικοθεραοπείας που έχει έδρα το Αίγιο. Συγκέντρωσε 16.200 μόρια και κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει φυσικοθεραπευτής. Μάλιστα πέρασε πρώτος στο Τμήμα.

«Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω την πρώτη μου επιλογή και πλέον ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Ως αθλητής έζησα πολλούς τραυματισμούς. Έχω περάσει πολλές ώρες σε κέντρα φυσικοθεραπείες. Εκεί συνάντησα ανθρώπους που είναι σαν να είχαν- κατά κάποιον τρόπο- και έναν ρόλο ψυχαναλυτή. Βοηθούσαν τον πάσχοντα σε όλα τα επίπεδα. Λάτρεψα το μόχθο και τη δουλειά αυτών των ανθρώπων. Με πείσμα και υπομονή προσπάθησα να ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο. Μέσα από την ενασχόληση μου με την φυσικοθεραπεία θέλω να βοηθήσω και να στηρίξω άτομα και σε ανθρώπινο επίπεδο» λέει χαρούμενος στο thebest.gr.  

 

Ο Βαγγέλης Σκούρτης μέσα από τις Πανελλήνιες κατάφερε να μπει σε ένα Τμήμα που ήταν από τις πρώτες επιλογές του. Έχοντας συγκεντρώσει 16.200 μόρια, μπήκε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, στον Πειραιά.

«Η περίοδος της καραντίνας που βιώσαμε ήταν μία δύσκολη κατάσταση που επηρέασε όμως κατάφερα μέσα σε αυτή να βρω χρόνο και να αφοσιωθώ στο διάβασμα» λέει στο thebest.gr.

Ο Ιωάννης Αλαφάκης με 14.700 μόρια μπήκε επίσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

«Αυτό το Τμήμα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Την περίοδο της καραντίνας επηρεάστηκα αρχικά. Δεν διάβαζα όμως μετά το πρώτο 20ήμερο βρήκα τους ρυθμούς μου, μελέτησα και τελικά κατάφερα να πετύχω το αποτέλεσμα που ήθελα» λέει στο thebest.gr.

Περήφανοι για τις επιτυχίες των μαθητών τους είναι και οι καθηγητές τους στο Φροντιστήριο 'Ατομο.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν στη σχολή που επιθυμούσαν. Τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική συνέχεια. Συγχαρητήρια και στους γονείς αλλά και στους καθηγητές για την στήριξη της προσπάθειας των μαθητών μέσα στις δύσκολες φετινές συνθήκες » λέει στο thebest.gr ο υπεύθυνος του φροντιστηρίου, κ. Φάκος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά