Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανελλήνιες: Οι Πατρινοί μαθητές που «έπιασαν κορυφή» και άγγιξαν το όνειρό τους!

Πανελλήνιες: Οι Πατρινοί μαθητές που «έπ...

Οι πρώτοι των πρώτων...

Μετά το άγχος της αναμονής ήρθε το αποτέλεσμα που σκόρπισε χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το  όνειρό τους μέσα από τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Με την ανακοίνωση των βάσεων οι Πατρινοί υποψήφιοι που πέτυχαν στις σχολές της επιλογής τους- και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πρώτοι - απολαμβάνουν την επιτυχία αλλά και την επιβράβευση των κόπων τους. Πολλοί ήταν αισιόδοξοι όταν ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες αφού ήξεραν ότι βρίσκονταν αρκετό κοντά στον στόχο τους. Ωστόσο η τελική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι αυτή που επισφραγίζει την όλη προσπάθεια.

Παναγιώτα Χασιακού – 1η στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πάτρας

Η Παναγιώτα Χασιακού με 19.050 μόρια πέτυχε τον στόχο της και μπήκε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πάτρας και μάλιστα... πρώτη!

«Θεωρώ ότι η περίοδος της καραντίνας έπαιξε σημαντικό ρόλο και ότι ήταν πραγματική ευλογία για εμάς. Πιστεύω ότι μας ευνόησε αυτή η κατάσταση. Κοιμόμουν καλά, πράγμα που με βοήθησε πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές στα φροντιστήρια «Πουκαμισάς» και «Πρίσμα» αλλά και τους καθηγητές μου στο Γενικό Λύκειο Καστριτσίου που με βοήθησαν εξίσου.» λέει χαρούμενη στο thebest.gr.

Φροντιστήρια Πουκαμισάς/ Πάτρα- Κέντρο και Πρίσμα

Γεωργία Κανελλάκη- 3η στην Στρατιωτική Νομική, στην Θεσσαλονίκη

Η Γεωργία Κανελλάκη μέσα από τις Πανελλήνιες πέτυχε να μπει στη σχολή που ήταν η πρώτη της επιλογή. Με 18.975 μόρια μπήκε στη Στρατιωτική Νομική Θεσσαλονίκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου γιατί έχω παλέψει γι αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω κοιμηθεί για να τα καταφέρω, όμως όλα όσα πέρασα είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση και νιώθω πολύ καλά. Η περίοδος της καραντίνας δεν με επηρέασε αρνητικά. Στην αρχή υπήρξε μία χαλάρωση (όχι απαραίτητα κακή), ξεκουράστηκα και στην πορεία αυξήθηκαν οι ώρες διαβάσματος.

Με βοήθησαν πολύ οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο και στο σχολείο αλλά και η οικογένεια μου. Τους ευχαριστώ πολύ» ανέφερε στο thebest.gr.

Φροντιστήριο Άνοδος

Παναγιώτης Τζανής- 1ος από τους απόφοιτους στην Ιατρική Πάτρας

Ο Παναγιώτης Τζανής πέτυχε τον στόχο του και μπήκε στο Τμήμα της Ιατρικής, στην  Πάτρα.

Έδωσε για δεύτερη χρονιά φέτος Πανελλήνιες εξετάσεις καθώς πέρσι δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του. Αυτή τη φορά κατάφερε να συγκεντρώσει 18.916 μόρια και να περάσει πρώτος από τους απόφοιτους στην Ιατρική.

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πέρσι δεν είχα το ανάλογο και αυτή τη φορά αισθάνομαι δικαιωμένος. Για να πετύχει κάποιος στις Πανελλήνιες θα πρέπει να έχει έναν σκοπό, ένα στόχο, και με συνέπεια, πίστη και προγραμματισμό να προσπαθήσει να το πετύχει. Χρειάζεται και ψυχραιμία. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Με την καραντίνα επιβραδυνθήκαν οι ρυθμοί μας αλλά σίγουρα υπήρχε περισσότερος χρόνος για διάβασμα.» αναφέρει στο thebest.gr.

Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης

 

Λουκία- Μαρία Μαλαγκονιάρη - 1η στην Ιατρική Πάτρας

Η Λουκία- Μαρία Μαλαγκονιάρη εκπλήρωσε το όνειρό της και μπήκε 1η (με το νέο σύστημα Γενικών Λυκείων)  στην Ιατρική της Πάτρας έχοντας συγκεντρώσει 18.825 μόρια.

«Το μυστικό της επιτυχίας δεν είναι η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων, όπως νομίζουν πολλοί, αλλά η συνολική σου πορεία από το Γυμνάσιο. Είναι το συστηματικό διάβασμα και οι βάσεις που θέτεις από νωρίς. Είναι ο τρόπος που έχεις μάθει να διαβάζεις.

Αν και η καραντίνα ήταν μία ευκαιρία για ξεκούραση από το απαιτητικό πρόγραμμα του σχολείου και του φροντιστηρίου, εμένα με δυσκόλεψε και με έβγαλε από το πρόγραμμα μου. Ήταν πρόκληση το να μην αποδιοργανωθείς και να μην χάσεις τη σειρά σου» λέει στο thebest.gr.

Ο Σπύρος Ζήκος- 1ος στο τμήμα «Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής»

Ο Σπυρίδων Ζήκος κατάφερε να πετύχει τον στόχο του με 18.700 και να μπει πρώτος (με το νέο σύστημα  στην Πολυτεχνική σχολή του πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα «Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής»

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα που προέκυψε μία δύσκολη χρονιά με θετικά και αρνητικά λόγω της καραντίνας. Από την μία πλευρά υπήρχε χρόνος για διάβασμα, από την άλλη όμως υπήρχε πάντα ο κίνδυνος να αποδιοργανωθείς» αναφέρει στο thebesr.gr

Διδώ Χαμακιώτη- 10η στην Ιατρική Πάτρας

Η Διδώ Χαμακιώτη πραγματοποίησε το όνειρό της και πέρασε 10η στην Ιατρική Πάτρας με 18.675 μόρια.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ανακουφισμένη. Ήξερα ότι είχα πάει καλά αλλά όχι ότι είχα τόσο καλά. Θεωρώ ότι για να τα καταφέρει κάποιος στις Πανελλήνιες χρειάζεται θέληση και υπομονή. Φυσικά με βοήθησαν πολύ οι καθηγητές μου, ενώ και η καραντίνα μου επέτρεψε να κάνω πολλές επαναλήψεις, όσο έμεινα στο σπίτι» λέει με ιδιαίτερη χαρά στο thebest.gr .

Φροντιστήριο Πουκαμισάς/ Πάτρα- Κέντρο

Χρυσούλα Κοντοχρήστου- 11η στο Τμήμα Βιοιατρικών Επιστημών, στην Αθήνα

Η Χρυσούλα Κοντοχρήστου κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να περάσει 11η στο Τμήμα Βιοιατρικών Επιστημών, στην Αθήνα  έχοντας συγκεντρώσει 18.485 μόρια.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Έκανα προσπάθεια και ο στόχος ήταν εκείνος που μου έδινε τη δύναμη για να συνεχίσω.

Η περίοδος της καραντίνας θα έλεγα ότι με βοήθησε και ότι λειτούργησε θετικά αφού υπήρχε χρόνος για ξεκούραση και διάβασμα. λέει στο thebest.gr

Φροντιστήριο Άνοδος

Πάρης Αποστολόπουλος στη Νομική Αθήνας

Ο Πάρης Αποστολόπουλος εκπλήρωσε το όνειρό του και με 18.275 μόρια πέρασε στην Νομική Αθήνας, στην πρώτη του επιλογή (θέση 230).

«Περίμενα ένα τέτοιο καλό αποτέλεσμα καθώς είχα κοπιάσει γι΄ αυτό. Η περίοδος της καραντίνας λειτούργησε θετικά καθώς είχα ελεύθερο χρόνο και καλή ψυχολογία, δεν επηρεάστηκα αρνητικά από όλη αυτή την κατάσταση. Φυσικά στο πλευρό μου ήταν οι καθηγητές μου, το φροντιστήριό μου με τα εγχειρίδια του που ήταν πολύτιμα εργαλεία αλλά και η οικογένειά μου που υπήρξε πολύτιμος αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Πρώτη μου επιλογή είναι η Νομική Αθήνας» αναφέρει στο thebest.gr ικανοποιημένος.

Φροντιστήριο Πουκαμισάς /Πάτρα- Κέντρο

Μυρτώ Γιαννικοπούλου - 7η στην Ιατρική Πάτρας

Η Μυρτώ Γιαννικοπούλου με 18.275 μόρια  πέρασε έβδομη στην  Ιατρική Πανεπιστημίου Πατρών.

"Επιτέλους ήρθε η στιγμή που ένα παιδικό μου όνειρο εκπληρώθηκε με την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Αυτή μου η επιτυχία ήταν αποτέλεσμα συστηματικής μελέτης χρόνων και θέλω να εκφράσω την ευαρέσκειά μου στους καθηγητές του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Λάγγουρα που με καθοδήγησαν σε όλη την εξαετή μου προσπάθεια.

Επίσης, στους καθηγητές που με βοήθησαν στα φροντιστήριακα μου μαθήματα, καθώς και στους γονείς μου για την ολόθερμη και ανιδιοτελή τους συμπαράσταση όλα τα προηγούμενα χρόνια, όσο θυμάμαι τη μαθητική μου ζωή.  Πάνω απ'όλα, όμως, ευχαριστώ το Θεό που μου χάρισε υγεία, σωματική και ψυχική, ώστε να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες του πολύπλευρου αυτού αγώνα.  Εύχομαι και για τους άλλους συνυποψήφιούς μου, καλή πρόοδο και καλή σταδιοδρομία στο νέο τους ξεκίνημα" αναφέρει. 

Νίκη Δουκούρη- 2η στη Σχολή Μηχανολόγων -Αεροναυπηγών Πάτρας

Μπορεί η περίοδος της καραντίνας, όπως εξομολογείται, να την αποσυντόνισε, όμως τελικά η Νίκη Δουκούρη κατάφερε να συγκεντρώσει 18.250 μόρια και να περάσει 2η στη Σχολή Μηχανολόγων -Αεροναυπηγών Πάτρας. 

«Πριν τις εξετάσεις δεν περίμενα ότι θα έχω ένα καλό αποτέλεσμα, στην πορεία όμως ήξερα ότι είχα πάει αρκετά καλά, αλλά δεν περίμενα ότι τελικά πήγα τόσο καλά.

Η περίοδος της καραντίνας δυσκόλεψε τα πράγματα γιατί μας αποσυντόνισε και μας έβγαλε από τον ρυθμό μας. Για να καταφέρει κάποιος να πάει καλά στις Πανελλήνιες θα πρέπει να έχει υπομονή αλλά και αυτοπεποίθηση» λέει στο thebest.gr.

Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης

Ειρήνη Κεχαγιά- 12η στην Ιατρική Πάτρας

Η Ειρήνη Κεχαγιά  μπήκε 12η στην ιατρική Πάτρας με 18.250 μόρια.

Ήταν η πρώτη της επιλογή αφού από μικρή ήθελε να βοηθάει τους ανθρώπους, όπως είπε στο thebest.gr λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Μάλιστα η Ειρήνη συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση αφού και οι δύο γονείς της είναι γιατροί. Πρόκειται για τον χειρουργό Ιωάννη Κεχαγιά και την αναισθησιολόγο Χριστίνα Σκλάβου. Η ίδια όπως λέει δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια ειδικότητα θα ακολουθήσει.

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή και αυτό που ήθελα πάντα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Ήταν μία χρονιά με περιοριμένες βόλτες ενώ και η καραντίνα βοήθησε στο να έχουμε περισσότερο χρόνο για διάβασμα το οποίο δεν αφήναμε ποτέ» αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr.

 

Βαγγέλης Γεωργούσης- 5ος στη Σχολή Μηχανολόγων Αεροναυπηγών Πάτρας

Ο Βαγγέλης Γεωργούσης μς 17.825 μόρια κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του και να μπει στη Σχολή Μηχανολόγων- Αεροναυπηγών της Πάτρας και μάλιστα... πέμπτος!

«Νιώθω ανακουφισμένος που πλέον τελείωσαν όλα και πήγαν καλά. Με βοήθησε πολύ το φροντιστήριό μου που ήταν πάντα εκεί για να μου λύνει απορίες και η στήριξη που είχα από την οικογένειά μου. Με υπομονή φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η περίοδος της καραντίνας με επηρέασε αρνητικά. Όσο είχα ένα πρόγραμμα ρουτίνας στο σχολείο και στο φροντιστήριο δεν αισθανόμουν την ανάγκη να βγαίνω. Η καραντίνα όμως μου δημιούργησε εκνευρισμόί» λέει στο thebest.gr.

Φροντιστήριο Άνοδος

Γιώργος Θεοδωρόπουλος – 1ος στο Χημικό Πάτρας

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος μπήκε πρώτος στο Χημικό της Πάτρας με 17.780 μόρια. Μάλιστα αυτή η σχολή ήταν και η πρώτη του επιλογή.

«Τα κατάφερα με επιμονή, διάβασμα και πρόγραμμα. Χωρίς αυτό δεν γίνεται να πετύχεις. Η περίοδος της καραντίνας με βοήθησε να καλύψω κάποια κενά» ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr.

Φροντιστήριο Ορμή

Αρχοντούλα Νικολάου στην Νομική Κομοτηνής

Η Αρχοντούλα Νικολάου πέτυχε τον στόνο της και με 17.750 μόρια μπήκε στη Νομική Κομοτηνής (52η).

«Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περίμενα, ίσως και καλύτερο. Άλλωστε εκτός από την έκθεση ίσως, τα θέματα στις Πανελλήνιες, θα έλεγα ότι ήταν εύκολα. Η περίοδος της καραντίνας δεν με βοήθησε καθώς με έβγαλε εκτός προγράμματος. Βέβαια οι Πανελλήνιες δεν είναι μόνο το διάβασμα αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου και τη ζωή σου» αναφέρει στο thebest.gr

Φροντιστήριο Πρόσημο

Ελένη Μιχαλοπούλου- 5η στην Φαρμακευτική Πάτρας

Η Ελένη Μιχαλοπούλου με 17.530 μόριο μπήκε πέμπτη στη Φαρμακευτική της Πάτρας.

«Για εμένα το διάβασμα ήταν συνήθεια. Η περίοδος της καραντίνας βέβαια δεν βοήθησε, καθώς έκανε το διάβασμα πιο δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μία ημέρα που είναι ολόκληρη κενή» ανέφερε στο thebest.gr.

Φροντιστήριο Ορμή

Ευάγγελος Τζεφριός - 11oς στη Σχολή Ευελπίδων

Ο Ευάγγελος Τζεφριός κατάφερε να εκπληρώσει το όνειρό του και να μπει 11ος στη Σχολή Ευελπίδων, που ήταν η πρώτη του επιλογή, με 17.500 μόρια

«Περίμενα ότι έχω πάει καλά. Η διαδικασία των Πανελληνίων χρειάζεται προσπάθεια όχι μόνο στη Γ’ Λυκείου αλλά και νωρίτερα, στις μικρότερες τάξεις. Πρέπει να έχεις στόχους για να τα καταφέρεις.

Θετικό αυτή τη χρονιά ήταν ότι λόγω της  καραντίνας είχαμε περισσότερο χρόνο» αναφέρει στο thebest.gr.

Φροντιστήριο Ορμή

Γεωργία Σπυροπούλου- 2η στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας πέρασε η Γεωργία Σπυροπούλου, και μάλιστα δεύτερη.

"Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου αυτή, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικράτησαν στην φετινή σχολική χρονιά. Παρ’όλα αυτά παρά τις πιέσεις και χάρις την βοήθεια των καθηγητών μου, του σχολείου και του φροντιστηρίου ΘΕΜΕΛΙΟ κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και το όνειρο που είχα από μικρή" αναφέρει.

Φροντιστήριο Θεμέλιο

Ευσταθία Αθανασοπούλου- 1η στο Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών στην Καλαμάτα

Η Ευσταθία Αθανασοπούλου πέτυχε τον στόχο της και μπήκε  1η στο Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών στην Καλαμάτα. 

"Η χαρά μου είναι μεγάλη, όχι απλώς γιατί πέτυχα στην πρώτη σχολή της προτίμησής μου αλλά και διότι η πρωτιά δικαιώνει τη δύσκολη προσπάθεια που ξεκίνησα από την Α΄ Λυκείου. Χαίρομαι ακόμα γιατί ανοίγονται πλέον νέοι ορίζοντες στη ζωή μου και μπορώ να ασχοληθώ με την επιστήμη που με θέλγει και με εκφράζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους μου στο φροντιστήριο και στο λύκειο καθώς και στην οικογένειά μου για τη στήριξη που μου πρόσφεραν" αναφέρει.

Φροντιστήριο Όραμα 

Ανδρέας Λουμπαρδέας- 1ος (ΠΣ) Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στην Πάτρα

Ο Ανδρέας Λουμπαρδέας πέρασε 1ος (ΠΣ) στην πρώτη επιλογή του, τη σχολή Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στην Πάτρα

Ασφαλώς νιώθω μεγάλη χαρά για την πρωτιά μου στη σχολή των Μηχανολόγων Μηχανικών Πάτρας. Η επιτυχία δεν ήρθε τυχαία, αλλά κατόπιν μιας επίπονης και μεθοδικής προσπάθειας. Πρέπει να σημειώσω ότι η φετινή χρονιά αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη καθώς με την καραντίνα εύκολα μπορούσε κανείς να χαλαρώσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου και τους γονείς μου για τη στήριξη που απλόχερα μου πρόσφεραν.

Φροντιστήριο Όραμα

Βιολέττα Σπουδα -1η στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Ρέθυμνο

Η Βιολέττα Σπουδα πέρασε πρώτη στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών στο Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις