Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

/

Πανελλήνιες: Δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα! 12 πατρινοί μαθητές μιλούν στο thebest

Πανελλήνιες: Δικαιώθηκαν από το αποτέλεσ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Μοιράζονται τις πρώτες σκέψεις μετά το αποτέλεσμα

Ανακούφιση, χαρά, ικανοποίηση και δικαίωση αισθάνονται οι πατρινοί μαθητές που κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι βαθμολογίες για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα ανακοινώθηκαν και οι επιτυχόντες μετά από μια δύσκολη χρονιά, και λόγω κορωνοϊού, πλέον απολαμβάνουν την επιτυχία τους.

 To thebest.gr μίλησε με 12 μαθητές της Πάτρας που δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα και προσπάθησε να αλιεύσει τα μυστικά της επιτυχίας τους.

Πώς τα κατάφεραν; Πώς αισθάνονται για την επιτυχία τους; Πού την αποδίδουν,  ποιους ευχαριστούν και πώς τους επηρέασε η καραντίνα;

 

 

Παναγιώτα Χασιακού- 19.050 μόρια 

Η Παναγιώτα Χασιακού κατάφερε να συγκεντρώσει 19.050 μόρια και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την επιτυχία της, όπως αναφέρει η ίδια.

«Δεν περίμενα να έχω πάει τόσο καλά και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Θεωρώ ότι η περίοδος της καραντίνας έπαιξε σημαντικό ρόλο και ότι ήταν πραγματική ευλογία για εμάς.

Πιστεύω ότι μας ευνόησε αυτή η κατάσταση. Κοιμόμουν καλά, πράγμα που με βοήθησε πολύ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές στα φροντιστήρια «Πουκαμισάς» και «Πρίσμα» αλλά και τους καθηγητές μου στο Γενικό Λύκειο Καστριτσίου που με βοήθησαν εξίσου. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια σχολή θα είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά σίγουρα θα είναι μία Πολυτεχνική σχολή. Είμαι μεταξύ των Ηλεκτρολόγων και των Πολιτικών Μηχανικών» λέει χαρούμενη.

Φροντιστήρια Πουκαμισάς/ Πάτρα- Κέντρο και Πρίσμα

 

 

 

Γεωργία Κανελλάκη-18.975

Η Γεωργία Κανελλάκη συγκέντρωσε 18.975 μόρια και αισθάνεται περήφανη για το αποτέλεσμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι περήφανη για τον εαυτό μου γιατί έχω παλέψει γι αυτό το αποτέλεσμα. Δεν έχω κοιμηθεί για να τα καταφέρω, όμως όλα όσα πέρασα είναι πλέον μια γλυκιά ανάμνηση και νιώθω πολύ καλά.

Η περίοδος της καραντίνας δεν με επηρέασε αρνητικά. Στην αρχή υπήρξε μία χαλάρωση (όχι απαραίτητα κακή), ξεκουράστηκα και στην πορεία αυξήθηκαν οι ώρες διαβάσματος.

Με βοήθησαν πολύ οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο και στο σχολείο αλλά και h οικογένει;a μου. Τους ευχαριστώ πολύ.

Πλέον στοχεύω να περάσω στην Στρατιωτική νομική που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη» αναφέρει.

Φροντιστήριο Άνοδος 

 

 

Παναγιώτης Τζανής – 18.916 μόρια

Ο Παναγιώτης Τζανής έδωσε για δεύτερη χρονιά φέτος πανελλήνιες εξετάσεις καθώς πέρσι δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο του. Αυτή τη φορά κατάφερε να συγκεντρώσει 18.916 μόρια και είναι κοντά στο να πραγματοποιήσει  το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από το να περάσει στην Ιατρική. 

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πέρσι δεν είχα το ανάλογο και αυτή τη φορά αισθάνομαι δικαιωμένος. Για να πετύχει κάποιος στις Πανελλήνιες θα πρέπει να έχει έναν σκοπό, ένα στόχο, και με συνέπεια, πίστη και προγραμματισμό να προσπαθήσει να το πετύχει. Χρειάζεται και ψυχραιμία. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Με την καραντίνα επιβραδυνθήκαν οι ρυθμοί μας αλλά σίγουρα υπήρχε περισσότερος χρόνος για διάβασμα. Στόχος μου είναι να περάσω στην Ιατρική της Πάτρας» αναφέρει με ανυπομονησία.

Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης

 

 

Διδώ Χαμακιώτη – 18.675 μόρια

Η Διδώ Χαμακιώτη, όπως αναφέρει, με υπομονή και πάνω απ΄ όλα με θέληση κατάφερε να συγκεντρώσει 18.675 μόρια και να βρίσκεται κοντά στο να πραγματοποιήσει το όνειρό της να εισαχθεί στην Ιατρική ή στην Οδοντιατρική.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ανακουφισμένη. Ήξερα ότι είχα πάει καλά αλλά όχι ότι είχα τόσο καλά. Θεωρώ ότι για να τα καταφέρει κάποιος στις Πανελλήνιες χρειάζεται θέληση και υπομονή. Φυσικά με βοήθησαν πολύ οι καθηγητές μου, ενώ και η καραντίνα μου επέτρεψε να κάνω πολλές επαναλήψεις, όσο έμεινα στο σπίτι. Από εδώ και πέρα σκέφτομαι να επιλέξω μεταξύ Ιατρικής και οδοντιατρικής» λέει με ιδιαίτερη χαρά.

Φροντιστήριο Πουκαμισάς/ Πάτρα- Κέντρο

 

 

Χρυσούλα Κοντοχρήστου- 18.485 μόρια 

Η Χρυσούλα Κοντοχρήστου είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και έχει κάθε λόγο αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 18.485 μόρια.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Έκανα προσπάθεια και ο στόχος ήταν εκείνος που μου έδινε τη δύναμη για να συνεχίσω.

Η περίοδος της καραντίνας θα έλεγα ότι με βοήθησε και ότι λειτούργησε θετικά αφού υπήρχε χρόνος για ξεκούραση και διάβασμα. Πλέον στοχεύω στο Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, στην Αθήνα» λέει.

Φροντιστήριο Άνοδος

 

 

Πάρης Αποστολόπουλος 18.275 μόρια

Με σύμμαχο την οικογένεια και τους καθηγητές του ο Πάρης Αποστολόπουλος πέτυχε στις πανελλήνιες μία ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία αφού κατάφερε να συγκεντρώσει 18.275 μόρια.

«Περίμενα ένα τέτοιο καλό αποτέλεσμα καθώς είχα κοπιάσει γι΄ αυτό. Η περίοδος της καραντίνας λειτούργησε θετικά καθώς είχα ελεύθερο χρόνο και καλή ψυχολογία, δεν επηρεάστηκα αρνητικά από όλη αυτή την κατάσταση. Φυσικά στο πλευρό μου ήταν οι καθηγητές μου, το φροντιστήριό μου με τα εγχειρίδια του που ήταν πολύτιμα εργαλεία αλλά και η οικογένειά μου που υπήρξε πολύτιμος αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Πρώτη μου επιλογή είναι η Νομική Αθήνας» αναφέρει ικανοποιημένος.

Φροντιστήριο Πουκαμισάς /Πάτρα- Κέντρο

 

 

Νίκη Δουκούρη- 18.230 μόρια

Μπορεί η περίοδος της καραντίνας, όπως εξομολογείται, να την αποσυντόνισε, όμως τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει 18.230 μόρια και όπως φαίνεται καταφέρνει να εισαχθεί στη σχολή Αεροναυπηγών της Πάτρας.

«Πριν τις εξετάσεις δεν περίμενα ότι θα έχω ένα καλό αποτέλεσμα, στην πορεία όμως ήξερα ότι είχα πάει αρκετά καλά, αλλά δεν περίμενα ότι τελικά πήγα τόσο καλά.

Η περίοδος της καραντίνας δυσκόλεψε τα πράγματα γιατί μας αποσυντόνισε και μας έβγαλε από τον ρυθμό μας. Για να καταφέρει κάποιος να πάει καλά στις Πανελλήνιες θα πρέπει να έχει υπομονή αλλά και αυτοπεποίθηση. Θα ήθελα να περάσω στη σχολή Αεροναυπηγών στην Πάτρα» μας λέει.

Φροντιστήριο Επιλογή Γνώσης

 

 

Βαγγέλης Γεωργούσης-17.825 μόρια

Ο Βαγγέλης Γεωργούσης νιώθει ανακουφισμένος έχοντας συγκεντρώσει 17.825 μόρια, αφού πραγματοποιεί το όνειρό του. 

«Νιώθω ανακουφισμένος που πλέον τελείωσαν όλα και πήγαν καλά.

Με βοήθησε πολύ το φροντιστήριό μου που ήταν πάντα εκεί για να μου λύνει απορίες και η στήριξη που είχα από την οικογένειά μου. Με υπομονή φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Η περίοδος της καραντίνας με επηρέασε αρνητικά. Όσο είχα ένα πρόγραμμα ρουτίνας στο σχολείο και στο φροντιστήριο δεν αισθανόμουν την ανάγκη να βγαίνω. Η καραντίνα όμως μου δημιούργησε εκνευρισμό.

Πλέον στοχεύω να περάσω στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών, στην Πάτρα και με τα μόρια που έχω πιστεύω ότι αυτό το όνειρο μπορεί να πραγματοποιηθεί» λέει.

Φροντιστήριο Άνοδος

 

 

Γιώργος Θεοδωροπουλος -17.780 μόρια

Τηρώντας το πρόγραμμα του και με αρκετό διάβασμα ο Γιώργος  Θεοδωρόπουλος συγκέντρωσε 17.780 μόρια

«Περίμενα ένα καλό αποτέλεσμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα κατάφερα με επιμονή, διάβασμα και πρόγραμμα. Χωρίς αυτό δεν γίνεται να πετύχεις. Η περίοδος της καραντίνας με βοήθησε να καλύψω κάποια κενά.

Τώρα στοχεύω στην Φαρμακευτική, το Βιολογικό και το Χημικό» αναφέρει με ικανοποίηση.

Φροντιστήριο Ορμή

 

 

Αρχοντούλα Νικολάου -17.750 μόρια

Η Αρχοντούλα Νικολάου μπορεί να δυσκολεύτηκε την περίοδο της καραντίνας, όμως τελικά μπόρεσε να ανταπεξέλθει και να συγκεντρώσει 17.750 μόρια.

«Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περίμενα, ίσως και καλύτερο. Άλλωστε εκτός από την έκθεση ίσως, τα θέματα στις Πανελλήνιες, θα έλεγα ότι ήταν εύκολα. Η περίοδος της καραντίνας δεν με βοήθησε καθώς με έβγαλε εκτός προγράμματος. Βέβαια οι Πανελλήνιες δεν είναι μόνο το διάβασμα αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου και τη ζωή σου. 

Αν και δεν στοχεύω σε κάποια συγκεκριμένη σχολή θα έλεγα ότι μου αρέσει η κοινωνική ανθρωπολογία, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα ακολουθήσω και τι θα επιλέξω» αναφέρει.

Φροντιστήριο Πρόσημο

 

 

Ελένη Μιχαλοπούλου - 17.530 μόρια

Με προγραμματισμένο διάβασμα η Ελένη Μιχαλοπούλου κατάφερε να συγκεντρώσει 17.530 μόρια.

«Λίγο- πολύ περίμενα ότι είχα γράψει καλά. Για εμένα το διάβασμα ήταν συνήθεια. Η περίοδος της καραντίνας βέβαια δεν βοήθησε, καθώς έκανε το διάβασμα πιο δύσκολο. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μία ημέρα που είναι ολόκληρη κενή.

Αν και ήθελα αρχικά να περάσω στην Ιατρική, πλέον στοχεύω στη Φαρμακευτική ή στο Βιολογικό».

Φροντιστήριο Ορμή

 

 

 

Ευάγγελος Τζεφριός -17.500

Έχοντας στόχο τη Σχολή Ευελπίδων ο Ευάγγελος Τζεφριός συγκέντρωσε 17.500 μόρια και πλέον δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος.

«Περίμενα ότι έχω πάει καλά. Η διαδικασία των Πανελληνίων χρειάζεται προσπάθεια όχι μόνο στη Γ’ Λυκείου αλλά και νωρίτερα, στις μικρότερες τάξεις. Πρέπει να έχεις στόχους για να τα καταφέρεις.

Θετικό αυτή τη χρονιά ήταν ότι λόγω της  καραντίνας είχαμε περισσότερο χρόνο. Στόχος μου πλέον είναι να μπω στη Σχολή Ευελπίδων» λέει.

Φροντιστήριο Ορμή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πανελλήνιες