Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Tui κόβει τα δρομολόγια από την Αγγλία στον Λαγανά Ζακύνθου μετά τα κρούσματα κορωνοϊού

Η Tui κόβει τα δρομολόγια από την Αγγλία...

Ωστόσο τα δρομολόγια σε άλλους προορισμούς της Ζακύνθου θα συνεχιστούν κανονικά.

Η TUI δεν θα πετάει πλέον στον Λαγανά της Ζακύνθου και την ίδια ώρα αυξάνονται οι πιέσεις στον Μπόρις Τζόνσον να μπει και η Ελλάδα στην λίστα των χωρών που είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού από την Βρετανία.  

190 επιβάτες σε πτήση της Tui από την Ζάκυνθο προσγειώθηκαν στο Κάρντιφ το βράδυ της Τρίτης και τους ζητήθηκε να αυτοαπομονωθούν για 14 ημέρες. Επίσης θα υποβληθούν σε δυο τεστ ο καθένας. Το πρώτο σε 48 ώρες και το δεύτερο 8 ημέρες μετά την επιστροφή τους.

Ο Andrew Flintham, εκ μέρους της Tui UK and Ireland, δήλωσε: «Ο Λαγανάς είναι ένα δημοφιλές θέρετρο για τους νέους που παραδοσιακά κάνουν διακοπές σε μεγάλες ομάδες. Η υγεία και η ασφάλεια των συναδέλφων μας και των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας και τα πρόσφατα κρούσματα έδειξαν ότι κάποιοι πελάτες δεν ακολουθούν πιστά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού. Έτσι, πρέπει εμείς να κάνουμε αυτά που πρέπει να τους προστατεύσουμε αλλά να προστατεύσουμε και τους γύρω τους και έτσι δεν ταξιδεύουμε πλέον προς αυτόν τον προορισμό».

Ωστόσο τα δρομολόγια σε άλλους προορισμούς της Ζακύνθου θα συνεχιστούν κανονικά.

Ο επικεφαλής της ιατρικής υπηρεσίας της Σκωτίας, Gregor Smith ζήτησε να βγει η Ελλάδα από τις χώρες που εξαιρούνται από την ταξιδιωτική καραντίνα.

Στην πτήση της 25ης Αυγούστου από την Ζάκυνθο στο Κάρντιφ υπήρχαν 7 κρούσματα και έτσι μπήκαν σε υποχρεωτική καραντίνα και οι 193 επιβάτες.

Ένας από τους ταξιδιώτες είπε ότι η πτήση ήταν γεμάτη με εγωιστές covidiots, με τους επιβάτες να μην φορούν μάσκες και να γράφουν στα παλιά τους παπούτσια τα μέτρα.

Συνολικά σύμφωνα με τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας της Ουαλίας περίπου 30 κρούσματα συνδέονται με διακοπές στην Ζάκυνθο και περιμένουν ότι θα αυξηθούν.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις