Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Αμερικανική πολιτική σάτιρα "Ακαταμάχητος" από 17/9 στην Ελλάδα

Η Αμερικανική πολιτική σάτιρα "Ακατ...

Πρωταγωνιστεί ο αγαπητός ηθοποιός Στιβ Καρέλ

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 αναμένεται να βγει στις αίθουσες της χώρας μας η πολιτικών αποχρώσεων κωμωδία με τίτλο «Ακαταμάχητος – Irresistible» σε σκηνοθεσία του 57χρονου Νεουορκέζου κωμικού και τηλεπαρουσιαστή Τζον Στιούαρτ.

Σύμφωνα με το στόρι της επίκαιρης αυτής κωμωδίας, ένας φιλόδοξος ήρωας που οργανώνει τη στρατηγική επικοινωνίας για το στρατόπεδο των Δημοκρατικών ανακαλύπτει ότι οι θέσεις τους βρίσκουν αντίκρισμα μόνο στην αστική ιντελιγκέντσια και στη λεγόμενη ελίτ. Προσπαθούν επομένως να απευθυνθούν στον απλό επαρχιώτη και στον καθημερινό άνθρωπο του μόχθου. Θα ανακαλύψει έναν εκκολαπτόμενο λαϊκό ήρωα, στο πρόσωπο ενός απολιτίκ πρώην πεζοναύτη, τον οποίον θα αναλάβει να στρατολογήσει ώστε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές και να «πιάσει» επικοινωνιακά τα λαϊκά στρώματα εκ των έσω. Στο επιτελείο του φιλόδοξου πρωταγωνιστή θα βρεθεί η κόρη του αγνού επαρχιώτη ήρωα και πολλοί εθελοντές που νοιάζονται για το μέλλον της μικρής κοινότητας.

Στην πορεία βέβαια, όλα θα κυλήσουν απρόβλεπτα και οι εκπλήξεις θα είναι πολύ περισσότερες από ένα εκλογικό αποτέλεσμα.

Πρωταγωνιστούν ο 58χρονος Στιβ Καρέλ και ο Κρις Κούπερ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζον Στιούαρτ και το φιλμ μοιάζει εξαιρετικά επίκαιρο λόγω ακριβώς των Προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ όπου θα δώσουν μάχη ο Ντόναλντ Τραμπ νυν Πρόεδρος από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων με τον Τζο Μπάιντεν που πήρε το χρίσμα του υποψηφίου της παράταξης των Δημοκρατικών.

Το φιλμ θα βγει σε διανομή της Tulip Entertainement.

Παίζουν ακόμα η Ρόουζ Μπερν, η Mackenzie Davis και ο Τόφερ Γκρέις καθώς και η Natasha Lyonne.

Διάρκεια: 102 λεπτά.

Ο Τζον Στιούαρτ είναι και παραγωγός του φιλμ ενώ έχει γράψει και το σενάριο.

Η ταινία είχε προγραμματιστεί για έξοδο στις Αμερικάνικες αίθουσες τον περασμένο Μάιο 2020 αλλά αυτό αναβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19. Ακολούθησε η προβολή της σε video on demand και  σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών στις 26 Ιουνίου 2020 από την Focus Features ενώ οι κριτικές ήταν συμπαθητικές έως μέτριες με κάποιους να κάνουν λόγο για μία μάλλον «απαλή πολιτική σάτιρα».

Το φιλμ ενδεχομένως να το δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture