Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κ. Κυρανάκης για ανέργους που «δεν ψάχνουν» και «τρέχουν σε πολιτικά γραφεία»

Κ. Κυρανάκης για ανέργους που «δεν ψάχνο...

«Ανάλυση» Κυρανάκη για τους ανέργους που «δεν ψάχνουν» και «τρέχουν σε πολιτικά γραφεία»

Πάρα πολλούς ανέργους που «δεν ψάχνουν στο ίντερνετ για δουλειά» και δεν ενημερώνονται για προγράμματα του ΟΑΕΔ, πολλούς «της γενιάς του» που πηγαίνουν από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο και άλλους «που δεν μπορούν να κάνουν σωστή δόμηση βιογραφικού» βλέπει ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κυρανάκης, που παρουσίασε την άποψή του για την αγορά εργασίας.

Σε τηλεοπτική συζήτηση στο Mega, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αφού αναφέρθηκε στα προγράμματα της κυβέρνησης που κατά τον ίδιο «επιδοτούν την εργασία», στη συνέχεια παρέθεσε μία άποψη σχετικά με την αδυναμία ανέργων να βρουν εργασία.

«Είναι σημαντικό να ενημερώνεται ο κόσμος για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ, διότι πολλές φορές ακούμε για ανέργους που ψάχνουν για δουλειά και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα αλλά δεν ψάχνουνε στο ίντερνετ, να δούνε τι υπάρχει από προγράμματα» υποστήριξε και συνέχισε:

«Υπάρχουν προγράμματα που είναι άγνωστα στον κόσμο. Διότι ο κόσμος..πάρα πολύς κόσμος, όχι όλοι, δεν ψάχνει». Ο Κυρανάκης επέμεινε στην ανάλυσή του λέγοντας ξανά «δεν λέω ότι φταίει ο κόσμος, λέω απλά να ψάχνει. Το βλέπω και στη δική μου γένια, πάρα πολλές φορές υπάρχουν νέα παιδιά που πηγαίνουν από πολιτικό γραφείο σε πολιτικό γραφείο για να ψάξουν δουλειά, αλλά δεν κάθονται να κάνουν μια σωστή δόμηση βιογραφικού, ενώ έχουν τα πτυχία.»

Το βίντεο (μετά το 15:10)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις