Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Φροντιστήρια Φάσμα: Μάθηση, εξέλιξη, προσαρμογή, επιτυχία

Φροντιστήρια Φάσμα: Μάθηση, εξέλιξη, προ...

Ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά με δυναμική και εμπειρία ετών

Εκπαίδευση σημαίνει απόκτηση γνώσης, ανάπτυξη δεξιοτήτων και διαμόρφωση αξιών. Είναι ίσως η πιο σπουδαία έννοια μετά την οικογένεια, άρρηκτα συνδεδεμένη με την διαπαιδαγώγηση της νέας γενιάς. Στα Φροντιστήρια Φάσμα, αναγνωρίζεται η σημαντικότητα της εκπαίδευσης, με τη δημιουργία συστημάτων και διαδικασίες μάθησης που εξελίσσονται κάθε χρόνο, πάντα με στόχο την εξειδικευμένη γνώση και τις μαθησιακές ανάγκες κάθε παιδιού.

Με εκατοντάδες  μαθητές, οι υπεύθυνοι σπουδών και οι καθηγητές στα Φροντιστήρια Φάσμα, παρακολουθούν τις εξελίξεις στο εκπαιδευτικό σύστημα, προσαρμόζοντας την ύλη και ανανεώνοντας τις σημειώσεις με τρόπο κατανοητό και ενδιαφέροντα κάθε σχολική χρονιά.

Οι Υπεύθυνοι Σπουδών του Φροντιστηρίου ΦΑΣΜΑ (από πάνω προς τα κάτω): ΣΙΝΟΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΦΥΣΙΚΟΣ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΜΠΟΥΣΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Κατά την περίοδο της πανδημίας του 2020, τα Φροντιστήρια Φάσμα, έχοντας την  τεχνολογική υποδομή, συνέχισαν τη διδασκαλία εξ αποστάσεως, διατηρώντας τα ολιγομελή τμήματα και την προσωπική σχέση καθηγητών μαθητών. Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών, τα Φροντιστήρια Φάσμα, ακολουθούν πιστά τα πρωτόκολλα υγιεινής και τις οδηγίες πρόληψης, παρέχοντας ένα περιβάλλον ευχάριστο, καθαρό, πάντα με σεβασμό στους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Τα Φροντιστήρια Φάσμα ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά με δυναμική και εμπειρία ετών, με γνώμονα τη γνώση και την επιτυχία, και κυρίαρχο μέλημα να παραμένουν δίπλα στους γονείς και μαθητές, δίνοντας στην εκπαίδευση την πραγματική της έννοια.

 

Φροντιστήριο Φάσμα

Ελ. Βενιζέλου & Γ. Παπανδρέου, Πάτρα

t:2610 344 441

www.fasma-edu.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά