Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση- Έβαλε τα κλάματα για τον αδελφό του Θάνο- ΒΙΝΤΕΟ

Η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην...

Εμφανώς συγκινημένος ο Πατρινός μουσικός και παρουσιαστής

To Big Brother της νέας εποχής είναι γεγονός, όπως και η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην ελληνική τηλεόραση, έπειτα από 20 χρόνια!

Το πρώτο Big Brother προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2000 και η παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου άφησε εποχή. Το λαοφιλές ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Απόψε, ακριβώς στις 21:00, το Big Brother της νέας εποχής επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και ο Πατρινός Ανδρέας Μικρούτσικος γύρισε στην αγαπημένη του τηλεόραση, εμφανώς αδυνατισμένος και σε... μεγάλα κέφια για νέες επιτυχίες.

Στα πρώτα του λόγια, ο πολύπειρος Μικρούτσικος εμφανίστηκε συγκινημένος, αναφέρθηκε στους λόγους της πολυετούς απουσίας του από τα τηλεοπτικά δρώμενα και ευχαρίστησε το κοινό για την θερμή υποδοχή!

Μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έβαλε τα κλάμα όταν έπαιξε ένα βίντεο με τον αδελφό του Θάνο υπό τον ήχο ενός τραγουδιού που είχε γράψει για εκείνον με τον τίτλο “Big Brother”. Μάλιστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από το στούντιο καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει να μιλάει... 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight