Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα NAVTEX ανακοίνωσε η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο

Νέα NAVTEX ανακοίνωσε η Τουρκία στην Ανα...

Η NAVTEX που προανήγγειλε η Τουρκία θα γίνει το διάστημα 1 με 2 Σεπτεμβρίου

Νέα NAVTEX ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης 27 Αυγούστου η Τουρκία, για ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο, το διάστημα 1 - 2 Σεπτεμβρίου. 

Νωρίτερα η Γενί Σαφάκ προανήγγειλε επέκταση της NAVTEX για το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis στην ανατολική Μεσόγειο. Η φιλο-κυβερνητική εφημερίδα υποστηρίζει ότι το ερευνητικό πλοίο δεν θα επιστρέψει απόψε σε κάποιο τουρκικό λιμάνι, μετά τη λήξη της Navtex, κι ότι οι ερευνητικές του δραστηριότητες θα επεκταθούν με νέα Navtex, που θα εκδοθεί, μέχρι εκεί που τελειώνουν τα ελληνικά χωρικά ύδατα νότια του Καστελόριζου και ανατολικά της Ρόδου.

«Η προθεσμία που ορίστηκε για τις δραστηριότητες του πρώτου σταδίου των ερευνών του Oruc Reis στην περιοχή λήγει σήμερα (27 Αυγούστου). Ωστόσο, το Oruc Reis αναμένεται να συνεχίσει τις δραστηριότητές του χωρίς να επιστρέψει σε λιμάνι», αναφέρει η «Γενί Σαφάκ», υπενθυμίζοντας τη δήλωση του Τούρκου προέδρου μετά την έκδοση της Navtex της Ελλάδας για άσκηση στην ίδια περιοχή: «Επέκτεινα τη Navtex μέχρι τις 27 Αυγούστου. Αποτελεί κόμμα ή τελεία; Επιτρέψτε μου να βάλω κόμμα προς το παρόν», είχε πει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή:etnos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις