Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο αποκτούν Κοινότητες του Δήμου Ναυπακτίας

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο α...

Ο αντιδήμαρχος Γ. Παπαϊωαννίδης ανέφερε πως στόχος είναι η σταδιακή κάλυψη όλου του Δήμου & οι πολίτες να απολαμβάνουν υπηρεσίες ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο χωρίς κανένα κόστος

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο διαθέτουν πλέον οι Κοινότητες του Δήμου Ναυπακτίας: Γραμμένη Οξυά, Κυδωνιά, Λιβαδάκι, Μανδρινή, Κλεπά και Περδικόβρυση ενώ πολύ σύντομα αντίστοιχη πρόσβαση θα έχουν και 3 ακόμα Κοινότητες, οι εξής: Δορβιτσά, Καλλονή και Αχλαδόκαστρο.

Σε συνέχεια του Προγράμματος WiFi for Europe (WiFi4EU) που εξασφαλίστηκε για την εγκατάσταση δικτύου ευρυζωνικής πρόσβασης με πολυσημειακές ζεύξεις, καθώς και ζεύξεις σημείο προς σημείο, στην πόλη της Ναυπάκτου, ο Δήμος προχωρά, με ίδια μέσα, στην επέκταση της δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο στις Κοινότητες της ορεινής Ναυπακτίας, ξεκινώντας από τις πιο απομακρυσμένες, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού Γιάννης Παπαϊωαννίδης ανέφερε σχετικά ότι «σε συνέχεια της εγκατάστασης συνολικά δέκα νησίδων κάλυψης (HotSpots/Access Points) στην πόλη της Ναυπάκτου, επεκτείνουμε τη δυνατότητα της δωρεάν ασύρματης πρόσβασης - WiFi και στις Κοινότητες του Δήμου μας.  Ξεκινήσαμε από τις πλέον απομακρυσμένες και σταδιακά θα καλύψουμε το σύνολο των Κοινοτήτων.  Βασικός μας στόχος είναι οι δημότες και οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν υπηρεσίες ελεύθερης πρόσβασης στο διαδίκτυο χωρίς κανένα απολύτως κόστος».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις