Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εμπρησμός πιθανότατα το διπλό πύρινο μέτωπο στην Άνω Καλλιθέα

Εμπρησμός πιθανότατα το διπλό πύρινο μέτ...

Ψάχνουν τους υπαίτιους οι αρχές

Εμπρηστική ενέργεια και μάλιστα από πρόθεση εκτιμούν οι αξιωματικοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας ότι κρύβεται πίσω από το πύρινο μέτωπο της Τρίτης στην Άνω Καλλιθέα Πατρών.

Η φωτια που εκδηλώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε δυο δασικές ζώνες μακριά από κατοικημένες περιοχές, πήραν γρήγορα έκταση και χρειάστηκε η επέμβαση 8 πυροσβεστικών αεροσκαφών και 64 πυροσβεστών που με επίγεια μέσα κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Η περιοχή όπου εκδηλώθηκε η χθεσινή πυρκαγιά, είναι σχεδόν δίπλα με αυτήν, όπου είχε κατακάψει πέρυσι αρκετά στρέμματα δασικής έκτασης. Το περίεργο είναι ότι η χθεσινή φωτιά, ξέσπασε σε σημείο όπου δεν υπάρχει δρόμος, ενώ η πρόσβαση είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η περιοχή καλύπτεται από πουρνάρια.

Η φωτιά καίει για δεύτερη κατά σειρά ημέρα και οι δυνάμεις πυρόσβεσης που την έχουν οριοθετήσει συνεχίζουν την προσπάθεια να τη θέσουν υπό έλεγχο και να ελέγξουν τις αναζωπυρώσεις.

Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, οι επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα αποφασίσουν κατά πόσο θα ζητηθεί και σήμερα η ενίσχυση από αέρος, ενώ στην καλύτερη περίπτωση ίσως  γίνουν  ρίψεις μόνο για διαβροχή από πετζετέλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις