Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διάσωση τρίχρονου παιδιού: Πώς χάθηκε η μικρή μέσα από τα χέρια των γονιών της

Διάσωση τρίχρονου παιδιού: Πώς χάθηκε η ...

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Τραγική κατάληξη κόντεψε να έχει το μπάνιο της οικογένειας στην παραλία του Αντιρρίου, καθώς το τρίχρονο παιδί της οικογένειας παρασύρθηκε από τα ρεύματα πάνω στο φουσκωτό που βρισκόταν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συμβολή φέρρυ μποτ για να διασωθεί το παιδί. Από την πρώτη στιγμή που η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μάλιστα, έντονη είναι η κριτική που έχει ασκηθεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους γονείς του παιδιού, με σχόλια που κατηγορούν τους γονείς του για αμέλεια και εγκατάλειψη. Ωστόσο οι μαρτυρίες δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.  

Όπως ανέφερε ωστόσο αυτόπτης μάρτυρας στο npress, οι γονείς σε καμία περίπτωση δεν άφησαν καθόλου από τα μάτια τους το παιδί. Ο πατέρας του παιδιού, έπαιζε στην θάλασσα με το παιδί στο φουσκωτό. Ο αέρας άλλαξε αμέσως και τα ρεύματα παρέσυραν το μικρό αγγελούδι, μέσα από τα χέρια του μπαμπά του.

Έσπευσαν αρκετοί να πιάσουν το φουσκωτό αλλά φοβόντουσαν μην αναποδογυρίσει και πνιγεί το παιδί που ήταν μέσα. Όλοι όσοι έκαναν μπάνιο μπήκαν στην θάλασσα και έτρεξαν να βοηθήσουν αλλά κανένας δεν μπορούσε να το φτάσει. Το φουσκωτό έτρεχε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση από την παραλία. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά μάταια.

Αμέσως μετά οι γονείς εδοποίησαν το λιμενικό και αμέσως πήγαν δύο φερυ μποτ γιατί το ένα δεν μπορούσε να προσεγγίσει καλά..

Ο πατέρας σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει πάθει σοκ, πήγε ψυχολόγος και τους είπε να πάνε το παιδί ξανά στην θάλασσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις