Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη -"“Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν"

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως Ελένη...

Άγνωστοι έκαναν άνω κάτω το γραφείο της

Διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.  Όπως μετέδωσε το OPEN, δεν λείπουν απο το σπίτι υπολογιστές ή άλλες συσκευές αξίας. Το γραφείο της είναι άνω κάτω, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν κλαπεί φάκελοι υποθέσεων ή άλλα απόρρητα έγγραφα. Η ίδια απουσίαζε απο το σπίτι, καθώς βρίσκεται σε διακοπές.

Στο σπίτι της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, στην περιοχή της Ακρόπολης, πήγαν -σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ- αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναμένονται στο σημείο και άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της εισαγγελέως, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει γίνει διάρρηξη. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η καθαρίστρια του σπιτιού, που πήγε νωρίς το πρωί για να καθαρίσει διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και διάφορα πράγματα ήταν ανακατεμένα. Η γυναίκα δεν μπήκε στο σπίτι, και αμέσως ενημέρωσε τηλεφωνικά την κα Τουλουπάκη, η οποία επιστρέφει σήμερα από τις διακοπές της στην Κρήτη.

Η ίδια μιλώντας στις “Δικογραφίες” δήλωσε: “Έχω γίνει ο υπ΄αριθμόν ένα στόχος. Το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν”. Σύμφωνα με τα λόγια της κας Τουλουπάκη, η οικιακή βοηθός έπαθε σοκ από το θέαμα και δεν ξαναμπήκε στο σπίτι, αλλά παρέμενε στο δρόμο, μέχρι την έλευση της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις