Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός-Μυτιλήνη: Κρούσμα στο Νοσοκομείο του νησιού

Κορωνοϊός-Μυτιλήνη: Κρούσμα στο Νοσοκομε...

Νοσηλεύτρια που εργάζεται στα χειρουργεία, διαγνώσθηκε ασθενής

Ενδεικτική της κατάστασης που διαμορφώνεται πλέον, με τη διάδοση της νόσου του κορωνοϊού στη Μυτιλήνη, η γνωστοποίηση σήμερα των δυο νέων κρουσμάτων. Μια 83χρονη γυναίκα, αλλά και μια 45χρονη νοσηλεύτρια εργαζόμενη στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό, τα χειρουργεία έκλεισαν προκειμένου να απολυμανθούν και να ελεγχθούν όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτά. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία της επόμενης εβδομάδας στο Νοσοκομείο ακυρώθηκαν. Ενώ θα γίνονται δεκτά και θα αντιμετωπίζονται μόνο έκτακτα περιστατικά.

Με τα πρώτα σημερινά δυο περιστατικά αυξάνονται σε 27 τα κρούσματα που έχουν διαγνωσθεί από τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, όταν και ξέσπασε το κύμα της νόσου στην πόλη.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, στην πτέρυγα λοιμωδών (δυναμικότητας 6 κρεβατιών) που γέμισε και στην Α' παθολογική κλινική (δυναμικότητας 16 κλινών) που πλέον λειτουργεί ως κλινική μόνο για ασθενείς με κορωνοϊό, νοσηλεύονται ήδη οκτώ άτομα. Ένας ακόμα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Ιδρύματος.

Πηγή: stonisi

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις