Ανησυχία και για αύξηση των κρουσμάτων στη Μύκονο
Ανησυχία προκάλεσε εκ νέου η ανακοίνωση του νέου αρνητικού ρεκόρ των 269 κρουσμάτων στην χώρα μας την Τρίτη το απόγευμα. Μάλιστα, ο προβληματισμός εντείνεται καθώς 17 κρούσματα καταγράφηκαν μόνο στη Μύκονο και ακόμα 32 σε γηροκομεία της Βόρειας Ελλάδας.
Συγκεκριμένα στη Μύκονο κατεγράφησαν 9 κρούσματα στο νησί και 8 μέσα από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στο αεροδρόμιο από τις πτήσεις εξωτερικού.
Όσο για τα γηροκομεία από την πρώτη στιγμή αποτελούν ειδική πηγή ανησυχίας για τους ειδικούς δεδομένου ότι είναι κλειστή δομή που μπορεί εύκολα να εξελίχθεί σε εστία υπερμετάδοσης με πιο πρόσφατο παράδειγμα την περίπτωση τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












