Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Απογευματινά μπουζούκια λόγω κορωνοϊού

Απογευματινά μπουζούκια λόγω κορωνοϊού

Νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα

Τα μέτρα λόγω κορωνοϊού αλλάζουν τα δεδομένα και στα μπουζούκια ως φαίνεται. Μια και από σήμερα ισχύει περιορισμός στο ωράριο λειτουργίας και τα καταστήματα εστίασης  τα μπαρ κλπ θα κλείνουν τα μεσάνυχτα, κέντρο στη Θεσσαλονίκη προσαρμόζει το πρόγραμμά του.

Ένα από τα νυχτερινά κέντρα που προχωρά σε αλλαγή προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το «Όραμα» στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης. Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχον επιβληθεί.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα. Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες, ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα στις 21.30.

 

Νέα ωράρια λειτουργίας εφαρμόζουν και κλαμπ στη Χαλκιδική, με τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να μειώσουν στο μέτρο του δυνατού τις οικονομικές απώλειες από τους περιορισμούς στο ωράριο. Το παλαιότερο κλαμπ της Χαλκιδικής, το AHOY, ενημέρωσε ήδη το κοινό του ότι θα λειτουργεί πλέον από τις 19.00 έως τα μεσάνυχτα. 

 

 

Σε ποιες περιοχές θα κλείνουν τα μεσάνυχτα μπαρ και εστιατόρια

Με βάση το επιδημιολογικό φορτίο, αποφασίστηκε πως από τις 11 Αυγούστου μέχρι και τις 23, η λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα απαγορεύεται από τις 12.00 τα μεσάνυΧτα μέχρι τις 7.00 το πρωί στις εξής περιοχές:

– Τις Περιφέρειες Κρήτης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,
– Τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Λάρισας και Κέρκυρας,
– Τους Δήμους Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Αντιπάρου, Ζακύνθου, Κω.

Η απαγόρευση μπορεί να επεκταθεί σε άλλες περιοχές ή και οριζόντια, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight