Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η H&M λανσάρει την πιο ρομαντική σειρά με σχεδιάστρια της ισοπεδωμένης Βυρητού

Η H&M λανσάρει την πιο ρομαντική σει...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Sandra Mansour στέλνει μήνυμα ελπίδας και είναι η πρώτη γυναίκα του αραβικού κόσμου που συνεργάζεται με τη σουηδική, πολυεθνική αυτοκρατορία

Από τις 6 του μηνός στο διαδίκτυο και σε επιλεγμένα καταστήματα της H&M ανά τον κόσμο διατίθενται σε limited edition τα ρούχα που σχεδίασε η ανερχόμενη λιβανέζα designer Sandra Mansour. Μετά τις συνεργασίες με τα διάσημα brands Stella McCartney, Lanvin, Sonia Rykiel, Erdem, Versace, Alexander Wang, Εrdem, Giambattista Valli ο σουηδικός κολοσσός προσιτής ένδυασης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με αυτό το ιδιαίτερα ρομαντικό label, που δημιουργήθηκε στη Βυρητό εδώ και μια δεκαετία. Η Mansour, καθιερώθηκε για την ονειρική της αισθητική, και τη διάθεση μοντέρνας χαλαρότητας αλλά και επειδή εμπνέεται από τη φύση και την τέχνη. Καλλιτέχνιδες όπως η Toyen, η Dorothea Tanning, η Lena Leclercq και η Bibi Zogbé της έδωσαν τα ερεθίσματα για τη σειρά που ετοίμασε για την H&M όντας η πρώτη εκπρόσωπος του αραβικού κόσμου που το πετυχαίνει.

Εντυπωσιακά φορέματα με τούλια και διαφάνειες, παραμυθένιες μπλούζες και φούστες, ένα tailored σακάκι, ένα T-shirt με στάμπα και ένα φούτερ με κουκούλα. Σιλουέτες που ανοίγουν προς τα κάτω και στριφώματα με βολάν αναμειγνύονται με ογκώδεις και εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε μια γήινη χρωματική παλέτα από γκρι, ιβουάρ και μαύρο. Η Mansour δίνει ονόματα σε όλες τις συλλογές της. Τη συλλογή Sandra Mansour x H&M την ονόμασε «Fleur du Soleil- Λουλούδι του Ήλιου», επειδή τη γοήτευσε ο τρόπος με τον οποίο ένα ηλιοτρόπιο ακολουθεί τον ήλιο μέρα και νύχτα. Μοτίβα από πουά, άνθη και ηλιοτρόπια  κοσμούν τα απαλά υφάσματα. «Κόντρα» αξεσουάρ τα στρατιωτικά αρβυλάκια.

«Η επιλογή των υφασμάτων είναι εμπνευσμένη από την ποίηση και τους ζωγράφους – οι σκουρόχρωμες δαντέλες, τα ζακάρ και η κεντητή οργάντζα. Με τη συλλογή Fleur du Soleil, θέλω να μιλήσω στις γυναίκες όλου του κόσμου και να στείλω ένα μήνυμα ελπίδας, την οποία έχουμε όλοι ανάγκη τη δεδομένη χρονική στιγμή,» αναφέρει η Mansour στις καταναλώτριες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View