Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αιγιάλεια: Δύο θερινές προβολές και μια Drive-in εμπειρία από το Θairος Film Festival

Αιγιάλεια: Δύο θερινές προβολές και μια ...

Το πολιτιστικό καλοκαίρι της ΔΗΚΕΠΑ Αιγιάλειας

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, θα πραγματοποιήσει τρείς κινηματογραφικές βραδιές την εβδομάδα 27/7 έως 2/8. Το 4ο Θairος Film Festival βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2020. Προμηνύονται τρεις άκρως ενδιαφέρουσες προβολές σε όμορφα σημεία της Αιγιάλειας, με κλασικές ταινίες τού Χόλυγουντ, ενώ η drive-in προβολή έρχεται να δώσει έναν αέρα από το σινεφιλικό παρελθόν, σε ένα θερινό κινηματογραφικό ταξίδι που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλες τις προβολές, ενώ τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, στις 21:30, στην Παραλία Βαλιμιτίκων, μια από τις κορυφαίες δημιουργίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ, το «North by Northwest», μια κατασκοπική περιπέτεια με περίπλοκη και εντυπωσιακή αφηγηματική δομή, θα κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών και θα εντυπωσιάσει με τα σκηνοθετικά ευρήματα του μεγάλου Άγγλου σκηνοθέτη.

Το ταξίδι του Θairος Film Festival συνεχίζεται την Παρασκευή 31 Ιουλίου, στις 21:30, στο πανέμορφο ορεινό χωριό της Παρασκευής. Ένα κλασικό έργο από τη χρυσή εποχή του Χόλυγουντ, η – βραβευμένη με 8 Όσκαρ – ταινία «From Here To Eternity» του Φρεντ Τσίνεμαν θα ταξιδέψει τους θεατές και θα θυμίσει διάσημες σκηνές, εντυπωμένες στο συλλογικό ασυνείδητο.

Τέλος, την Κυριακή 2 Αυγούστου, στο Λιμάνι Αιγίου το «Back to the Future», μια πραγματικά διασκεδαστική ταινία επιστημονικής φαντασίας, έρχεται σε μια drive-in προβολή που υπόσχεται μια σινεφιλική εμπειρία άνευ προηγουμένου! Η βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις, καθώς αναμένονται κλασικά αυτοκίνητα αντίκες από την Ε.Λ.Κ.Α (Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου, παράρτημα Αιγίου), που θα δώσουν την αίσθηση drive-in μιας άλλης εποχής. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture