Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Kanye West: Κιμ συγγνώμη, ξέρω ότι σε πλήγωσα!

Kanye West: Κιμ συγγνώμη, ξέρω ότι σε πλήγωσα!

Μετά το τσουνάμι αντιδράσεων που προκάλεσε με τις δηλώσεις του

Ήταν πριν από μερικές μέρες όταν ο Κάνιε Γουέστ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας άνοιγε το στόμα του και «αποκάλυπτε» ότι η σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν όταν έμεινε έγκυος στη Νορθ ήθελε να κάνει έκτρωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα λεγόμενά του προκάλεσαν την οργή τόσο της ίδιας της Κιμ όσο και την οικογένειάς του. Μάλιστα η διάσημη τηλεπερσόνα αναγκάστηκε να βγει και να μιλήσει δημόσια για το ζήτημα αποδίδοντας τη συμπεριφορά του άνδρα της στη διπολική διαταραχή.

Η δημόσια συγγνώμη του Κάνιε στην Κιμ
Μέρες μετά το «τσουνάμι» που προκάλεσε ο γνωστός ράπερ με ένα tweet ζητάει δημοσίως συγγνώμη από την Κιμ: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τη γυναίκα μου την Κιμ που δημοσίως μίλησα για να ένα τόσο προσωπικό θέμα. Δεν την κάλυψα, όπως με καλύπτει εκείνη. Κιμ θέλω να σου πω ότι γνωρίζω πως σε πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Σε ευχαριστώ που πάντα βρίσκεσαι στο πλευρό μου».

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ εδώ και μερικές εβδομάδες έχουν αποφασίσει να τερματίσουν το γάμο τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η 39χρονη τηλεπερσόνα και ο 43χρονος ράπερ σκέφτονται το διαζύγιο πολύ πριν κάνει ο Κάνιε τις δηλώσεις για την Κιμ και πολύ πριν η τελευταία αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της πάσχει από διπολική διαταραχή.

Μάλιστα ο ίδιος ο Κάνιε μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter σόκαρε τους θαυμαστές του όταν αποκάλυψε ότι λέξη διαζύγιο έχει πέσει στο τραπέζι από τον Νοέμβριο του 2018.

«Είναι αυτό το τέλος του γάμου τους;». Πρόσωπα που γνωρίζουν το ζευγάρι αποκαλύπτουν πως το διαζύγιό τους είναι σε εξέλιξη εδώ και μερικές εβδομάδες. «Τους πρόλαβαν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών» αναφέρει μια πηγή ενώ άλλη ισχυρίζεται πως «οι δυο τους ζουν σε χωριστές κρεβατοκάμαρες οι οποίες μάλιστα βρίσκονται μακριά μεταξύ τους».

«Οι δυο τους επικοινωνούν μεταξύ τους και ψάχνουν τον τρόπο για να τερματίσουν το γάμο τους», λέει άνθρωπος που τους γνωρίζει. Προτεραιότητα και των δύο είναι τα παιδιά τους και όλες οι κινήσεις που γίνονται είναι πολύ προσεκτικές για να μην διαταραχθεί η ηρεμία τους.

«Έχουν πολύ δουλειά να κάνουν καθώς και οι δύο είναι γονείς τεσσάρων παιδιών. Ο Κάνιε γνωρίζει πολύ καλά τη σοβαρότητα της κατάστασης αλλά αρνείται να μιλήσει. Ο ράπερ θα πρέπει να κοιτάξει το θέμα της ψυχικής του υγείας καθώς αυτό πρέπει να αποτελεί νούμερο ένα προτεραιότητά του. Πολύ σημαντική όμως είναι και η ηρεμία των παιδιών τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight