Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι θερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Πατρών στο Κάστρο της Πάτρας

Οι θερινές προβολές της Κινηματογραφικής...

Διοργανώθηκαν σε συνεργασία με το ΕΑΠ

Το κινηματογραφικό τριήμερο που οργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας σε συνεργασία με τις Πολιτιστικές Ομάδες του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) στο Κάστρο της Πάτρας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με προσέλευση πολλών κινηματογραφόφιλων, όλων των ηλικιών και κυρίως νέων.

Οι τρεις ταινίες που προβλήθηκαν (Η Βασίλισσα της καρδιάς, το Αυγό και Μια Λευκή, Λευκή μέρα) άρεσαν και ικανοποίησαν το κοινό που προσήλθε για να τις παρακολουθήσει, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες ασφαλείας σε ένα χώρο μαγευτικό, που έκανε την απόλαυση ακόμη μεγαλύτερη.

Η Κινηματογραφική Λέσχη ευχαριστεί  τις Πολιτιστικές Ομάδες του ΕΑΠ για αυτή τη συνεργασία και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαϊας για την παραχώρηση του χώρου, που έκαναν δυνατή αυτή την πολύ όμορφη εμπειρία.

«Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να επαναλάβουμε αυτή τη δραστηριότητα και στο μέλλον, οργανώνοντας θερινές προβολές σε χώρους προνομιακούς, ώστε να βλεπόμαστε και τα καλοκαίρια» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture