Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με τσεκούρι: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο από τους τρεις τραυματίες

Επίθεση με τσεκούρι: Σε κρίσιμη κατάστασ...

Σε σταθερή κατάσταση η τρίτη τραυματίας

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, αλλά με ήπια σημεία βελτίωσης, που δημιουργούν αμυδρές ελπίδες στους γιατρούς, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Β' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» ο 56χρονος που δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, ενώ η 67χρονη, που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά χωρίς να παρουσιάζει επιδείνωση. Σταθερή πορεία παρουσιάζει η υγεία της 47χρονης τρίτης τραυματία, που δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την τελευταία ιατρική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών, που διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» το απόγευμα της 16ης Ιουλίου 2020 από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο», η ασθενής Μ. Μ., 47 ετών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, με σταθερή πορεία στην υγεία της. Η κατάσταση της δεν φαίνεται να ενέχει κινδύνους.

Η ασθενής Π.Θ., 67 ετών, η οποία νοσηλεύεται στη Β' ΜΕΘ, παραμένει διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Κατόπιν εκτίμησης από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων θα κριθεί το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης. Η κατάσταση της παραμένει σοβαρή, χωρίς επιδείνωση.

Ο ασθενής Ξ.Π., 56 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στη Β' ΜΕΘ είναι διασωληνωμένος και η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Μετά τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, εμφανίστηκαν και παραμένουν ήπια σημεία βελτίωσης "τα οποία μας δίνουν αμυδρές ελπίδες" αναφέρεται στην ιατρική ενημέρωση, που εκδόθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις