Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Passenger Down Town: All day απόλαυση στο πιο φινετσάτο στέκι στο κέντρο της πόλης

Passenger Down Town: All day απόλαυση στ...

Μας φιλοξενεί όλη μέρα στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου

Σε έναν φίνα διακοσμημένο και ζεστό χώρο στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου, το Passenger Down Town έχει γίνει το αγαπημένο στέκι των Πατρινών, είτε για μικρές αναζωογονητικές στάσεις μέσα στο τρέξιμο της ημέρας, είτε για άνετα και απολαυστικά στον κόσμο των γεύσεων.

Από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, το Passenger Down Town προσφέρει επιλογές απόλαυσης, για όλες τις ώρες της ημέρας!

Ξεκινάμε από νωρίς το πρωί με το λαχταριστό brunch, για το οποίο αξίζει πραγματικά να κλέψετε λίγα λεπτά από την ημέρα σας για να το απολαύσετε.

Ο δε καφές που πίνουμε είναι αληθινά ξεχωριστός. Premium Espresso που τον απολαμβάνουμε από τους έμπειρους barista, ακριβώς όπως θα τον πίναμε και στη Ρώμη. Για ακόμα περισσότερη δροσιά, μας περιμένουν κι άλλες φανταστικές ιταλικές γεύσεις, όπως crema caffe, frozen yoghurt και μοναδικές γεύσεις γρανίτας και milkshake!

Όπως και το πρωινό, έτσι και το lunch break στο Passenger Down Town είναι γεμάτο γευστικές απολαύσεις και υγιεινές προτάσεις με υπερτροφές για να μπουστάρουν την ενέργειά σας.

Κι όταν η μέρα οδεύει προς το τέλος της, αν και πολλοί επιλέγουν κάτι ελαφρύ για βραδινό, εμείς πηγαίνουμε κατευθείαν στον πλούσιο κατάλογο των δροσιστικών κοκτέιλς και… μετά βλέπουμε!

Αξίζει τέλος να τονιστεί πως ο όλος χώρος, εσωτερικός και εξωτερικός, αποτελεί όαση δροσιάς στο κέντρο, καθώς οι ειδικοί ανεμιστήρες υδρονέφωσης λειτουργούν άψογα παρέχοντάς μας την τέλεια θερμοκρασία.

Με μία επίσκεψη, θα καταλάβετε αμέσως γιατί το Passenger Down Town έχει γίνει το απόλυτο talk of the town της πόλης!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life