Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αποχώρησαν Πατρινοί από το κόμμα Βαρουφάκη: «Μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγό του»

Αποχώρησαν Πατρινοί από το κόμμα Βαρουφά...

Άλκης Φλωρόπουλος, Άρης Παναγόπουλος και Ράνια Νταλή, αποχώρησαν από το ΜέΡΑ25

Με βαρύτατες αιχμές κατά του Γραμματέα του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, ο συντονιστής του κόμματος στην Πάτρα Άλκης Φλωρόπουλος και οι πρώην υποψήφιοι βουλευτές στις Εθνικές Εκλογές του 2019 στο Νομό Αχαΐας Άρης Παναγόπουλος και Ράνια Νταλή, αποχώρησαν από το ΜέΡΑ25.

Οι κύριοι Φλωρόπουλος και Παναγόπουλος εξέδωσαν μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Facebook μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλλουν οικογενειοκρατία και ιδιοτέλεια.

«Μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του , Δανάη Στράτου , η οποία δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στην ζωή της, κάνοντας δημόσιες παρεμβάσεις αλλά και αναλαμβάνοντας θέση στο κόμμα . Παράλληλα υπάρχουν άλλες οικογένειες , σύζυγοι , παιδιά , ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος . Κάπως έτσι καταρτίζονται και τα εκλογικά ψηφοδέλτια» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρουν οι Φλωρόπουλος και Παναγόπουλος:

«Γιατί αποχωρούμε από το ΜέΡΑ25;

Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί , στο παρακάτω κείμενο θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς .

Το ΜέΡΑ25 και ο Γιάνης Βαρουφάκης κατηγορεί την οικογενειοκρατία , την αδιαφάνεια , τον παρασιτισμό στην πολιτική , τους ναί σε όλα , αλλά για τους άλλους .

Την δεδομένη στιγμή κρατά ένα κόμμα με μία κατ'επίφαση αμεσοδημοκρατία , που στην πράξη δεν υπάρχει .

* Μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του, Δανάη Στράτου, η οποία δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στην ζωή της , κάνοντας δημόσιες παρεμβάσεις αλλά και αναλαμβάνοντας θέση στο κόμμα. Παράλληλα υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος. Κάπως έτσι καταρτίζονται και τα εκλογικά ψηφοδέλτια.

Το καλύτερο είναι ότι είδα μπροστά στα μάτια μου, μεγαλοστέλεχος του κόμματος , να ψάχνει να βρει την τουαλέτα σε ξενοδοχείο εκ μέρους της κα . Στράτου και αφού την βρήκε, την συνόδευσε ως εκεί ( Το σκηνικό έγινε στην συνάντηση υποψήφιων βουλευτών - το οποίο μετέφερα και στα υπόλοιπα μέλη. Ένιωσα σαν να ήμουν στα ανάκτορα του Μπαγκινχαμ , βλέποντας την βασίλισσα ) !

* Ο Γιάνης Βαρουφάκης μπορεί να λέει ότι όλες οι σημαντικές συνεδριάσεις θα πρέπει να έχουν πρακτικά για να ενημερώνονται οι πολίτες, αρκεί αυτές να μην είναι της πολιτικής γραμματείας του ΜέΡΑ25 που παρότι υπάρχει δέσμευση, δεν έχουμε μάθει ποτέ και τίποτα για καμία συνεδρίαση της.

* Αφού μιλάμε για έμμισθες θέσεις και πολιτική γραμματεία , να προσθέσουμε και τους τομείς , και να δηλώσουμε ότι ποτέ στο κόμμα δεν ενημερωθήκαμε ποιοι και πως επιλέχθηκαν. Όπως τελικά τι ποσοστό του μισθού τους έδιναν οι βουλευτές προ κορωνοϊου στο κόμμα;

* Δεν μπορείς να τα βάζεις με την παρασιτική ολιγαρχία , αλλά να ψωνίζεις για τα γραφεία του κόμματος από παρασιτικές πολυεθνικές.

* Το κόμμα γέμισε με νεαρά έμμισθα στελέχη τα οποία φυσικά είναι ναί σε όλα προς τον αρχηγό , δεν έχουν ένα ένσημο εργασίας και το κυριότερο είναι αριστεριστές ή αλλιώς άτομα με τις παιδικές ασθένειες του κομμουνισμού όπως έγραφε ο Λένιν .

* Φτάσαμε στο σημείο ο Γιάνης Βαρουφάκης να εξυμνεί τον Καραμανλισμό , να τον εξισώνει με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ μας καλεί να μην δαιμονοποιούμε τους ψηφοφόρους του Τραμπ.»

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της κ. Νταλή, η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Εδώ και πολύ καιρό, νιώθω "ξένο σώμα", χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις "οικογένειες" και τις "παρέες" που κυριαρχούν στο κόμμα».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η κυρία Νταλή: «Στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές έδωσα όλη μου την ψυχή ως υποψήφια βουλευτής του ΜέΡΑ25 στη Βοιωτία. Οι πολίτες της ιδιαίτερης πατρίδας μου με τίμησαν με την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο και το ένα τέταρτο των συνολικών ψήφων του κόμματος, αν και είχα φύγει από τη Θήβα από τα 18 μου. Νιώθω βαθειά υποχρέωση και τεράστια ευθύνη απέναντι στους ψηφοφόρους μου. Λυπάμαι που η προσπάθεια στο νομό δεν είχε συνέχεια, ελλείψει ηθικής στήριξης και οργάνωσης από το κόμμα.

Σήμερα διεκπεραίωσα ηλεκτρονικά τη διαγραφή μου από το ΜέΡΑ25. Ήδη από την προεκλογική περίοδο, βίωσα μεγάλες απογοητεύσεις από υπονομεύσεις και ανοίκειες συμπεριφορές...Εδώ και πολύ καιρό, νιώθω "ξένο σώμα", χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις "οικογένειες" και τις "παρέες" που κυριαρχούν στο κόμμα.

Διατηρώ τις λίγες αλλά πολύτιμες φιλίες που έκανα στο χώρο. Τιμώ τους φίλους που με ψήφισαν στη Βοιωτία και είμαι πάντα δίπλα τους σε προσωπικό επίπεδο. Κρατώ την εμπειρία των εκλογών. Οφείλω, όμως, στον πολύτιμο εαυτό μου την απομάκρυνση από πρόσωπα και πράγματα που διαταράσσουν την εσωτερική μου γαλήνη. Εύχομαι ειλικρινά καλή συνέχεια στους πρώην συνοδοιπόρους μου.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις