Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία για ψευτογιατρό στην Πάτρα που θεραπεύει με λαμπάκι! ΒΙΝΤΕΟ

 Καταγγελία για ψευτογιατρό στην Πάτρα π...

Τι κατήγγειλε ο κύριος Γιώργος στην τηλεόραση του star

Καταγγελία για δράση ψευτογιατρού στην Πάτρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως υποστήριξε ο κ. Γιώργος, μιλώντας στη  τηλεόραση του  star έπεσε θύμα ψευτογιατρού στην Πάτρα. «Έχω πάει εγώ με τη σύζυγό μου, κάτι φίλοι με πήγαν κιόλας και αυτοί είχαν την παλιοαρρώστια και μας είχε πουλήσει ένα κουτί εκεί με ένα λαμπάκι αναβόσβηνε …το οποίο σε έκανε καλά. Ήταν ένα σιδερένιο κουτί το οποίο το έβαζες στην πρίζα και αναβόσβηνε το λαμπάκι.H γυναίκα μου έχει πεθάνει 4,5 χρόνια τώρα» περιγράφει ο κ.Γιώργος. Ο υποτιθέμενος γιατρός, όπως καταγγέλλει, έταζε πλήρη ίαση σοβαρών ασθενειών μέσω ενέργειας που δημιουργούσε ένα σιδερένιο κουτί και φυσικά με το αζημίωτο.

«Eν τω μεταξύ πήγαινε κόσμος αρκετός, αυτό το είχα πληρώσει εγώ 2.200 ευρώ το κουτί συν κάτι βιταμίνες που έδινε οι οποίες βιταμίνες κάνανε κοντά στο χιλιάρικο, γύρω στα 800 ευρώ. Σε ιατρείο είχαμε πάει, στο ιατρείο του υποτίθεται, στην Πάτρα 6. Εγώ έδωσα τα λεφτά τότε στη απελπισία μου» συνεχίζει ο κ.Γιώργος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο “γιατρός” της Πάτρας έχει γραφείο στην περιοχή. Eίναι γνωστός των αρχών και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τη δικαιοσύνη. Ο δεύτερος είναι γνωστός στον Βόλο με δικό του ιατρείο. Παριστάνει τον ογκολόγο και τον χειρουργό ενώ διαφημίζει τις σπουδές του στην Αμερική, σύμφωνα με το star.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις