Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ευχαριστίες Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών με αφορμή τη λήξη της φετινής σεζόν

Ευχαριστίες Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρ...

Το πολυφωνικό σχήμα, "τα τραγούδια της παρέας", τα χορευτικά, το εικαστικό εργαστήρι, το σκάκι & το θεατρικό τμήμα θα ξεκινήσουν την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη

Με αφορμή τη λήξη της φετινής σεζόν για όλα τα τμήματα του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπεύθυνοι δάσκαλοι - συντονιστές των τμημάτων, θέλουν από καρδιάς να ευχαριστήσουν δημοσίως, όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τόσο για τη συνέπεια όσο και για την εν γένει συμμετοχή τους στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου, Αλέξανδρος Χάιδας, "μπορεί να σταμάτησαν απροσδόκητα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι συναντήσεις μας, εντούτοις, η αγάπη για το σύλλογο καθώς και η εμμονή μας στην ιδέα της δημιουργίας και της προώθησης του λαϊκού πολιτισμού θα οδηγήσει σίγουρα σε μία νέα εποικοδομητική χρονιά, ίσως με νέες φόρμες καλλιτεχνικής δημιουργίας. Με το καλό να ξανασμίξουμε, να δημιουργήσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να επικοινωνήσουμε".

Το πολυφωνικό σχήμα, "τα τραγούδια της παρέας", τα χορευτικά τμήματα, το εικαστικό εργαστήρι, το σκάκι και το θεατρικό τμήμα του Πανηπειρωτικού θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους  την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Περισσότερες πληροφορίες θα αποσταλούν με νέο ηλεκτρονικό μήνυμα, όπως, επίσης, θα αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπου, τέλη του Αυγούστου του 2020.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις