Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Ελληνική περιφέρεια, αγροτικός εξηλεκτρισμός, εξωστρέφεια» στο 8ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης

«Ελληνική περιφέρεια, αγροτικός εξηλεκτρ...

Η ομιλία της Χριστίνας Αλεξοπούλου

Με βασικό θέμα τη ρευματοδότηση των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων της Αχαΐας, η Βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου μίλησε χθες στο 8ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης (8th Regional Growth Conference).

Μαζί με τέσσερις ακόμα κυβερνητικούς Βουλευτές (Μ. Σούκουλη-Βιλιάλη, Φ. Μπαραλιάκος, Γ. Μπούγας και Θ. Ρουσόπουλος), η Χριστίνα Αλεξοπούλου συμμετείχε στο πάνελ «Βουλευτές σε δράση - Τα τοπικά ζητήματα, οι κοινές λύσεις», όπου και επικεντρώθηκε στην ανάγκη για χρηματοδότηση της επέκτασης του ηλεκτρικού δικτύου στις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του Νομού, μέσω του Προγράμματος αγροτικού εξηλεκτρισμού. Όπως υποστήριξε, με τον τρόπο αυτόν δημιουργούνται ουσιαστικές προϋποθέσεις εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης των μονάδων αυτών, ενώ δίνεται κίνητρο σε νέες οικογένειες να παραμείνουν και να δραστηριοποιηθούν στην ύπαιθρο, συνεισφέροντας στην αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος της χώρας.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των συμμετεχόντων Βουλευτών και πολιτών, η Χριστίνα Αλεξοπούλου τόνισε ότι η συνεργασία όλων, αναδεικνύοντας το εξωστρεφές πρόσωπο της ελληνικής κοινωνίας προς κάθε κατεύθυνση, αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για ανάπτυξη, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις