Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βρήκαν την κλεμμένη μηχανή των ληστών των ΕΛΤΑ - Πήραν πάνω από 3.000 ευρώ

Πάτρα: Βρήκαν την κλεμμένη μηχανή των λη...

Απέσπασαν 3.834 ευρώ σύμφωνα με την αστυνομία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας που έγινε χθες στα ΕΛΤΑ στην Έλληνος Στρατιώτου στην Πάτρα. Μάλιστα όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr θα αξιοποιηθεί υλικό από κάμερες γειτονικών καταστημάτων τραπεζών κλπ. Σύμφωνα με την αστυνομία εντοπίστηκε η κλεμμένη μηχανή με την οποία διέφυγαν οι δράστες ενώ η "λεία" τους ανέρχεται σε 3. 834 ευρώ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί στην Πάτρα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη, εισήλθαν σε υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ., που βρισκόταν σε λειτουργία και με την απειλή όπλου (τύπου πιστολιού) αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (3.834) ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών στο πλαίσιο αναζητήσεων των δραστών, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, με την οποία διέφυγαν οι δράστες. Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις