Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας απαντά για τα περί εσωτερικής διαμάχης για τις συναιθροίσεις

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας...

Τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις δεν τις ταλανίζουν οι ειρηνικές διαδηλώσεις των κοινωνικών ομάδων αλλά η μείωση του εισοδήματος των καταναλωτών

Σε ανακοίνωση του, ο πρόεδρος του ΔΣ του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος αναφέρει πως στον τοπικό Τύπο εμφανίστηκαν την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 δημοσιεύματα με παραπλανητικούς τίτλους όπως «Παράτυπη απόφαση», «Διαμάχη στον Εμπορικό Σύλλογο», για το θέμα του νομοσχεδίου περιορισμού του Δημοκρατικού δικαιώματος των συναθροίσεων και διαδηλώσεων, βασιζόμενα σε κείμενο του κ. Γαλάνη και χωρίς να ζητηθεί καν η άποψη των αρμόδιων οργάνων του Συλλόγου. Μας εκπλήσσει η σπουδή υιοθέτησης ατεκμηρίωτων απόψεων την στιγμή μάλιστα που οι θέσεις και δράσεις του Ιστορικού και μαζικότατου Συλλόγου μας περνάν στα «ψιλά».

Απαντώντας στα παραπλανητικά αυτά δημοσιεύματα, όπως αναφέρει ο κ. Ζαφειρόπουλος επισημαίνει τα εξής:

Ο κ. Γαλάνης μέλος του 15μελούς ΔΣ του Συλλόγου μας, μιας και ασχολείται πολλά χρόνια με τον συνδικαλισμό και τον Εμπορικό Σύλλογο, όφειλε να γνωρίζει ότι:

1.            Όταν για οποιοδήποτε λόγο ο Πρόεδρος κωλύεται να παρευρίσκεται σε μια συνεδρίαση Προεδρεύει ο Α’ Αντιπρόεδρος.

2.            Αν κάποιο μέλος θέσει θέμα εκτός ημερησίας διατάξεως και γίνει δεκτό προς συζήτηση από τον Προεδρεύοντα το θέμα συζητείται κανονικά.

3.            Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τα παρόντα μέλη στην συνεδρίαση. Αν όλα τα παρόντα μέλη συμφωνούν τότε η απόφαση είναι ομόφωνη.

4.            Αν κάποιο μέλος που απουσιάζει έχει διαφορετική άποψη έχει το δικαίωμα να την εκφράσει εγγράφως και να την  δημοσιοποιήσει Αυτό δεν αλλάζει την απόφαση ούτε την καθιστά προφανώς παράτυπη.

Επί της ουσίας να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι τις μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις δεν τις ταλανίζουν οι ειρηνικές διαδηλώσεις των κοινωνικών ομάδων και φορέων αλλά η μείωση του εισοδήματος των καταναλωτών, η επικουρούμενη από μεροληπτικά μέτρα επέλαση των πολυεθνικών η μη δραστική αντιμετώπιση του παρεμπορίου καθώς και το δυσβάστακτο και άδικο φορολογικό και ασφαλιστικό πλαίσιο, τονίζει τέλος ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις