Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και για δεύτερο «ψευτογιατρό»

Καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και για δεύτερο «...

Η καταγγελία αφορά σε εξαπάτηση που συνέβη προ πενταετίας στην Αθήνα

δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας του Νίκου Κοντοστάθη, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, προκάλεσε «βροχή» νέων καταγγελιών σε βάρος του στην Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ωστόσο, μία από αυτές τις καταγγελίες δεν αφορούσε στον 47χρονο όπως οι υπόλοιπες.

Πολίτης κάλεσε στην Αστυνομία και περιέγραψε τη δράση γιατρού - μαϊμού, ο οποίος  όπως κατήγγειλε, τον εξαπάτησε για υπόθεση συγγενή του που έπασχε από ανίατη ασθένεια.  Έκπληκτοι οι άντρες της Ασφάλειας κατάλαβαν από την αφήγησή του ότι ο Νίκος Κοντοστάθης δεν έχει σχέση με την υπόθεση και ότι μπορεί να υπήρχε (ή να υπάρχει) και δεύτερος απατεώνας που παρίστανε το γιατρό για να κερδίζει χρήματα από απελπισμένους ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία που έγινε την περασμένη εβδομάδα αφορά σε εξαπάτηση που συνέβη προ πενταετίας στην Αθήνα. Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί για να διαπιστωθεί η πιστότητα και οι προεκτάσεις της καταγγελίας ή εάν ο δεύτερος απατεώνας «γιατρός» έχει προχωρήσει και σε άλλες απάτες με θύματα ασθενείς τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Ασφάλεια, πάντως, έχει βάλει ήδη στο μικροσκόπιο το «όνομα» του συγκεκριμένου «γιατρού». 

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις